ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάτησε κορυφή η Ρεάλ, στο δικό της χέρι πλέον ο τίτλος!

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας στο Σαν Σεμπαστιάν, της Ρεάλ Σοσιεδάδ με σκορ 1-2.


Φορμαρισμένη μετά την επανέναρξη έκανε το 3/3 και πάτησε ξανά στην κορυφή της Λα Λίγκα, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα. Με 8 αγωνιστικές πλέον να απομένουν οι Μερένχες κρατούν την τύχη στα χέρια τους και αρκεί να συγκεντρώσουν όσους βαθμούς πάρει και η ομάδα της Βαρκελώνης για να στεφθούν πρωταθλητές.

Στο αγωνιστικό η Ρεάλ έπαιξε σαν πρωταθλήτρια με αρκετά ελκυστικό ποδόσφαιρο, είχε φαντασία στην επίθεση αλλά και συγκέντρωση στα μετόπισθεν.

Βρήκε το γκολ στο 50ο λεπτό, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Βινίσιους και εκτέλεσε ο Σέρχιο Ράμος για το 0-1.

Από εκεί και πέρα ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά σε 2 λεπτά... Αφού αρχικά στο 68ο λεπτό η Σοσιεδάδ ισοφάρισε, όμως το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ για συμμετοχή στη φάση παίχτη της σε σουτ του Γιανουζάϊ, ενώ ακριβώς μετά ο Καρίμ Μπενζεμά έγραψε το 0-2 έπειτα από εκπληκτικό κοντρόλ με τον ώμο και σουτ στο κέντρο της εστίας του Ρεμίρο.

Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο σκορ έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση του Μικέλ Μερίνο στο 83ο λεπτό της συνάντησης.

Στα πολύ αρνητικά για την Ρεάλ ο τραυματισμός του Σέρχιο Ράμος, που όμως εκτιμάται ότι δεν θα λείψει αρκετό χρονικό διάστημα.

Στους 65 πλέον Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, στην ισοβαθμία βρίσκεται 1η η ομάδα του Ζιντάν, αφού απέφυγε την ήττα στα Ελ Κλάσσικο, 0-0 στην Βαρκελώνη και 2-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code