ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μετά από σένα τι ;


Μετά από σένα το χάος μετά από σένα το τίποτα;
Έτσι φαίνεται να εξελίσσεται η κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού και στον ερασιτέχνη μετά τις ξεκάθαρες δηλώσεις στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην Αίθουσα «Παύλος Γιαννακόπουλος»  πριν από λίγες μέρες και στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «Αντίο Παναθηναϊκέ μου και καλή τύχη».

33 χρόνια γεμάτα από τρόπαια πρωταθλήματα, κύπελλα, πρωταθλήματα Ευρώπης. Στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη όχι μόνο των φιλάθλων και των οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και σε όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ σε όλο το κόσμο. Ένας σύλλογος μια ομάδα μια ιστορία. Μια ιστορία που ξεκίνησε από το πάθος δυο ανθρώπων για μια ομάδα και έμελλε να γίνει ένα ευχαριστώ παραμύθι το οποίο δεν φαινόταν να έχει τέλος.

Το πιο σημαντικό επίτευγμα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι να έχει υποστηρικτές και από τους φιλάθλους άλλων ομάδων  και να τον παρακολουθούν και στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρωλίγκα. 

Μια ομάδα η οποία ήταν πρότυπο για τον ομαδικό αθλητισμό στην Ελλάδα και που δημιούργησε φιλάθλους και από άλλες χώρες.. χιλιάδες φιλάθλους που πήγαιναν στο γήπεδο για να δουν τον Παναθηναϊκό να παίζει ένα all-around μπάσκετ  το όποιο ορισμένες χρονιές μπορούσε να συγκριθεί μόνο με το ΝΒΑ.

Στιγμές γεμάτες από συναισθήματα ένταση αγωνία ανεπανάληπτους Θριάμβους (2002 Kinder Μπολόνια -Παναθηναϊκός 83-89 Τελικός Ευρωλιγκας) και στιγμές γεμάτες από δάκρυα χαράς και συγκίνησης απο μια ομάδα που ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στον ομαδικό αθλητισμό στο ευρωπαϊκό στερέωμα

Το τριφύλλι θα μαραθεί ή όχι; Μένει να το δούμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code