ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βράνιες τέλος για την ΑΕΚ!!!


Πρόωρο παρελθόν θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Βόσνιος αμυντικός όπως φαίνεται έπειτα από την νέα απαίτηση της 'Αντερλεχτ για να γυρίσει πίσω στο Βέλγιο ο Βράνιες, καθώς και την άρνηση του παίχτη να επιστρέψει στην ομάδα μετά το ταξίδι του στην Βοσνία.

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο δεύτερο πέρασμα του Βράνιες από την ΑΕΚ λόγω  της απαίτησης της βελγικής ομάδας για επιστροφή του παίχτη στις 30 Ιουνίου, έχοντας αρνηθεί το αίτημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για επέκταση του δανεισμού του μέχρι το τέλος των Play-off.

 Ο Βράνιες αναχώρησε χθες για τη Βοσνία, χωρίς να πάρει άδεια από την ΑΕΚ, καθώς είχε ένα θέμα με την κόρη του. Ωστόσο, δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα λόγω των κλειστών συνόρων. Ο παίκτης επικοινώνησε με τον Ίλια Ίβιτς και τον ενημέρωσε ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω. Έτσι η ΑΕΚ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν καμία τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά της και τον έθεσε εκτός ομάδας από σήμερα.

 Στην ουσία και η Άντερλεχτ και ο ίδιος ο Βράνιες επιτάχυναν τις διαδικασίες για να λήξει ο δανεισμός με τις πράξεις τους και με τον Βόσνιο στόπερ να τίθεται εκτός ομάδας και να αποκλείει κάποια μελλοντική επιστροφή του.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έστειλε απάντηση προς την Άντερλεχτ εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της με την στάση της βελγική ομάδας:

«Το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε και καταλήγουμε: «Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code