ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ροντρίγκο Γκάλο: Η ποιοτικότερη λύση του Ατρόμητου



Ο Ροντρίγκο Γκάλο ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ατρόμητου στην αναμέτρηση με τη Λαμία (1-1), ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που απέδωσε τα μέγιστα για το «αστέρι».


Το περασμένο καλοκαίρι, η απρόσμενη ενέργεια της ΑΕΚ να αφήσει ελεύθερο τον Ροντρίγκο Γκάλο εξέπληξε αρκετούς, καθώς ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έδωσε στην «Ένωση» έδωσε πάρα πολλά. Παρ' όλα αυτά, ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτέλεσε παρελθόν από τα Σπάτα κι ο Ατρόμητος κινήθηκε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και τον έκανε δικό του.

Η αρχή ήταν δύσκολη, ωστόσο στη συνέχεια απέδειξε τις ικανότητες του

Η αρχή του Ροντρίγκο Γκάλο στο Περιστέρι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο αυτό ίσχυε για όλη την ομάδα του Ατρόμητου, καθώς σε γενικές γραμμές, το «αστέρι» με τεχνικό τον Γιάννη Αναστασίου δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Παρ' όλα αυτά, η συνέχεια ήταν μακράν καλύτερη, καθώς ο Βραζιλιάνος αφενός προσαρμόστηκε στα «θέλω» του τότε τεχνικού του κι αφετέρου στα «θέλω» της ομάδας σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Μπορεί τα νούμερα του να μην λένε πως κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά, καθώς μετρά ένα τέρμα και δύο ασίστ σε 15 συμμετοχές, ωστόσο άμα καθίσεις και παρακολουθήσεις τον Ατρόμητο θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά που κάνει ο Ροντρίγκο Γκάλο, καθώς επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή πολύπειρο, με παρουσία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέραν των παραστάσεων του, στον αγωνιστικό χώρο ειδικότερα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, είναι μια ποιοτική λύση και σίγουρα το καταλάβαμε άπαντες στην αναμέτρηση με τη Λαμία, καθώς το γκολ που σκόραρε, από εκτέλεση φάουλ, ελάχιστοι μπορούν να το καταφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το συμβόλαιο και η συνέχεια στην καριέρα του

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού οπισθοφύλακα με την ομάδα του Περιστερίου λήγει το καλοκαίρι που διανύουμε και το τι μέλλει γενέσθαι για την εν λόγω συνεργασία παραμένει άγνωστο προς το παρών. Πέραν του τι θα γίνει με το συμβόλαιο, άγνωστες παραμένουν και οι επιθυμίες του Βραζιλιάνου σχετικά με το μέλλον του. Παρ' όλα αυτά, καθαρά αγωνιστικά αν το δει κανείς, το «αστέρι» θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο ανανέωσης του δίχως καμία αμφιβολία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code