ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ασπρόμαυρο το Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης


Ο ΠΑΟΚ, πήρε την νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, με τέρματα των Βαρέλα και Σφιντέρσκι, ενώ με την νίκη του αυτή, κατάφερε να παραμείνει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.



Α Ημίχρονο:
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά κερδίζοντας και πέναλντι μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε την εκτέλεση του Σφιντέρσκι. Οι φιλοξενούμενοι, συνέχισαν δυνατά, αλλά το τείχος Κουέστα σταμάτησε και τους Γιαννούλη, Μπίσεσβαρ, ενώ το σουτ του Μάτος εκτός περιοχής πέρασε άουτ. Ο Άρης ανέβασε στροφές μετά το 15, με την σημαντικότερη να είναι αυτή του Γκάμα, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 36, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στοχ και κεφαλιά του Βαρέλα. Ο Άρης ανέβασε λίγο απόδοση μετά το γκολ που δέχτηκε και απείλησε με τους Γκάμα και Ματίγια αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε ετοιμότητα. Στις καθυστερήσεις, ο Μαουρίσιο εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ, βρήκε τον Μπίσεσβαρ, αυτός έκανε μία κάθετη πασά στον Σφιντέρσκι, ο οποίος έκανε το 0-2. Οι δύο ομάδες, έπαιξαν πολύ σκληρά κάτι το οποίο φαίνεται από τις κάρτες που έβγαλε ο Τσβάιερ. Συγκεκριμένα, κάρτα είδαν οι Ματίγια, Τόνσο, Σάσα από τον Άρη και Μαουρίσιο, Μάτος από ΠΑΟΚ.

Β Ημίχρονο:
Στο δεύτερο ημίχρονο, συνεχίστηκε το δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τους Μπα και Τζόλη να παίρνουν και αυτοί κίτρινη κάρτα. Στις φάσεις, Γκάμα και Σφιντέρσκι ήταν οι πρωταγωνιστές των σημαντικών φάσεων των δύο ομάδων αλλά οι δύο γκολκίπερ ήταν και πάλι εκεί για να δηλώσουν παρών. Ο Μαντσίνι, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 78 έπειτα από γύρισμα στην μεγάλη περιοχή, δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Ο Δεληζήσης, είδε την κόκκινη κάρτα στο 92, για μαρκάρισμα στον Άκπομ. Ο Μαουρίσιο ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά. Το παιχνίδι τελείωσε, χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ενδεκάδες:

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπα, Δεληζήση, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μανσίνι, Τόνσο και Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ινγκασον, Μάτος(93' Μιχαηλίδης), Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ(86' Λημνιός), Στοχ(86' Τσιγγάρας), Τζόλης(81' Ροντρίγκο), Σφιντέρσκι(81' Άκπομ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code