ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός:«Ένα ντέρμπυ διαφορετικό από τα άλλα»

Ύστερα από σχεδόν 3 μήνες απραξίας η αυλαία των πλέι οφ άνοιξε και περιμένει ένα ντέρμπυ που θα κρίνει πολλά όσο αφορά την στέψη του φετινού πρωταθλητή.


Αυτή η αναμέτρηση θα είναι διαφορετική απο τις άλλες αφού το γήπεδο της τούμπας θα είναι άδειο χωρίς θεατές ύστερα απο την πανδημία και σύμφωνα με το πρωτόκολο θα βρίσκονται αυστηρά μόνο 300 άτομα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή των πλέι οφ με 66 βαθμούς και τον ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 52 βαθμούς και ψάχνει με κάθε τρόπο να ψαλιδίσει την διαφορά.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά της κάθε ομάδας,ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αρκέτα προβλήματα αφού δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Ινγκασον και Γιαννούλη,ενώ τραυματίες είναι ο Κρέσπο,Αουγκούστο και Ζαμπά.

Απο την πλευρά του ο Ολυμπιακός ήρθε σχεδόν πάνοπλος στην Θεσσαλονίκη,με μοναδικές απουσίες μόνο των Σουντανί,Χριστοδουλόπουλο και Μπρούνο αλλά και του Εμρέ Μορ που δείχνει να μην υπολογίζεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Ολυμπιακός:Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης,Μάτος,Μιχάι,Βαρέλα,Βιερίνια,Μίσιτς,Μαουρίτσιο,Μπίσεσβαρ,Λημνιός,Ελ Καντουρί,Άκπομ

Ολυμπιακός:Σα,Σεμέδο,Μπα,Ομάρ,Τσιμίκας,Γκιλέρμε,Μπουχαλάκης,Καμαρά,Βαλμπουενά,Μασούρας,Ελ Αραμπί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code