ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η ευκαιρία και το κίνητρο


Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:15 (NOVASPORTS 1) η ΑΕΚ, όπου μετά και την χθεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει κεφάλι στην
βαθμολογία των Play-Off και να βρεθεί μόνη στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Στον αντίποδα η ομάδα του ΟΦΗ έχοντας εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο λόγο της τιμωρίας του Παναθηναϊκού ψάχνει κίνητρο για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις έπειτα από την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη με 3-1.

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την νέα γκέλα του ΠΑΟΚ και να τον προσπεράσει στην βαθμολογία για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη δεύτερη θέση. Μόνο εύκολη όμως δεν θα είναι η αποστολή της καθώς ο ΟΦΗ φέτος της έχει βάλει δύσκολα, έχοντας την κερδίσει μέσα στο «Γεντί Κουλέ» στο πρώτο γύρο με 1-0. Στα αγωνιστικά, για τον Μάσιμο Καρέρα, εκτός έμεινε ο Χουλτ που ένοιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο καθώς και οι γνωστοί τραυματίες Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος και Μπότος.

Για την ομάδα του Γιώργου Σίμου η ήττα από τον Άρη θέλουν όλοι να είναι μια κακή παρένθεση και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που είχανε στην διάρκεια της σεζόν. Έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο την ΑΕΚ με 1-0, όλοι στο στρατόπεδο του ΟΦΗ ελπίζουν να πανηγυρίσουν ξανά στο τέλος του ματς ψάχνοντας ταυτόχρονα και κίνητρο αγωνιστικό μιας και βαθμολογικά έχουνε εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη. Οι Κρητικοί δε θα έχουνε στην διάθεση τους τον Ναμπί και τον Βίκτορ καθώς αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες και έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και τους Τσιλιανίδη, Σόουζα και Δερμιτζάκη.

Αποστολή ΟΦΗ
Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Σουρνάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέδο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Πιθανή Ενδεκάδα
Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Σεμέδο, Βαζ, Μάνος

Αποστολή ΑΕΚ
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Πιθανή Ενδεκάδα
Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code