ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη με ανατροπή για τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης


Σε ένα παιχνίδι το οποίο κράτησε με μεγάλο ενδιαφέρον όσους το παρακολούθησαν, ο Αρης επικράτησε με ανατροπή τον ΟΦΗ με το σκορ να λήγει 3-1 υπέρ των Κίτρινων.


Α Ημίχρονο:
Ορεξάτες οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο πάρα τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά πιέζοντας πολύ στο μισό του ΟΦΗ. Υποψίες ευκαιρίας από νωρίς για τους γηπεδούχους με μία επικίνδυνη σέντρα του Κόρχουτ, απομάκρυνε ο Γουάλι. Δύο λεπτά μετά, σε μία φάση διαρκείας, ο Ιντέγε, κερδίζοντας τις κόντρες, έκανε το κοντρόλ, αλλά η άμυνα του ΟΦΗ τον πρόλαβε. Από το κόρνερ, η κεφάλια του Βέλεθ απομακρυνθώ ΟΕ ενστικτωδώς από τον Γουάλι. Ο ΟΦΗ, μετά τα πρώτα δέκα λεπτά άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του, προειδοποίησε με το τελείωμα του Νάμπι που μπλόκαρε εύκολα ο Κουέστα και προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με τον Σακόρ. Η ένταση του παιχνιδιού αυξήθηκε μετά το 30ό λεπτό και ο Άρης στο 41ο λεπτό ισοφάρισε με τον Γκάμα έπειτα από την συνεργασία Φετφατζίδη Ρόζ . Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλους του πρώτου μέρους.

Β Ημίχρονο:
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Ο ΟΦΗ, έχασε μία ευκαιρία με τον Σεμέντο, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση. Το φάουλ του Λάρσον στο 57, πέρασε άουτ. Στο 60ό λεπτό σουτ εκτός περιοχής από τον Μάνο, η μπάλα πέρασε άουτ. Ο πολύ καλός και σήμερα Φετφατζίδης στο 67ο λεπτό έπιασε ένα σουτ το οποίο κατέληξε άουτ. Η αλλαγή του Αρη, ο Μαντσίνι, από κόρνερ του Φετφατζίδη στο 68, γύρισε την μπάλα από το δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Γουάλι μπλόκαρε. Στο 73ο λεπτό, ο Μπρούνο Γκάμα, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Στο 78ο λεπτό του αγώνα, ο Ναμπί προσπάθησε να μπει στην περιοχή, δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Δεληζήση με τον Διαμαντόπουλο να του βγάζει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 80, ο Λάρσον πάτησε περιοχή, γύρισε την μπάλα στο χώρο του πέναλντι, ο Φετφατζίδης έστρωσε στον Κόρχουτ από αριστερά, με τον Ούγγρο αριστερό μπακ να μην αστοχεί και να κάνει το 3-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά ο ΟΦΗ απείλησε δύο φορές με τον Φιγκεϊρέδο. Την πρώτη έστειλε την μπάλα πάνω στον Κουέστα και την δεύτερη σημάδεψε το δοκάρι αλλά η φάση σταμάτησε για οφσάιντ. Το παιχνίδι, έληξε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο και έτσι ο Αρης πανηγύρισε στην πρεμιέρα των Πλέι οφ.

Άρης:Κουέστα, Ρόζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ούγκο Σόουζα(90 Μπαγκαλιάνης), Βέλεθ, Σάσα(90 Τόνσο), Φετφατζίδης(82 Μπα) , Μπρούνο Γκάμα(82 Μαρτίνεθ), Λάρσον, Ιντέγε(63 Μαντσίνι)
ΟΦΗ:Γουάλι, Μαρινάκης(86 Μπράουν), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ(56 Στάικος) , Μεγιάδο(86 Βίκτορ), Ναμπί(86 Νοικοκυράκης), Νέιρα, Σεμέντο, Μάνος(65 Φιγκεϊρέδο) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code