ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη με ανατροπή στην Τούμπα

H αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε, με τους δύο να είναι το ίδιο «πεινασμένοι», για τη νίκη, μιας και κανείς τους δεν έχει κερδίσει σε κάποιο μάτς ακόμα, έπειτα από την επανέναρξη.

Α΄ ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκινάει με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα ίδια επίπεδα «ταχύτητας» και σαφέστατα να κυνηγάνε και οι δύο ένα γκολ. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί διέθεταν μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας, ενώ στα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες έκαναν ισάξιες τελικές. Θα λέγαμε ότι ίσως ο ΠΑΟΚ, ήταν πιο απειλητικός σε κάποιες φάσεις κυρίως, όμως και στα τελευταία λεπτά του α ΄ημιχρόνου, οι τελικές του φάσεις ήταν ανεπιτυχής. Στο 39 ΄λίγο έλειψε να σκοράρει ο «δικέφαλος του βορρά», ενώ στο 28, η εκτέλεση φάουλ του Νέιρα ήταν άψογη, αλλά πέρασε έξω. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα φάουλ έχουν γίνει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ πρώτη κίτρινη στο ματς δόθηκε στον Μπράουν στο 43΄, όχι τόσο για το μαρκάρισμα στον Λάμπρου, αλλά για τη διαμαρτυρία στον Φωτιάδη.

Β΄ημίχρονο

 Στο 2ο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπαίνει δυναμικά και ανοίγει το σκορ ο Νέιρα στο 49΄με ασίστ του Στάικου. Στο 55΄έχουμε την πρώτη αλλαγή για το παιχνίδι, με τους Θεσσαλονικιούς να κάνουν διπλή αλλαγή. Στη θέση του Λάμπρου μπήξκε ο Τζόλης, ενώ στου Μπίσεσβαρ ο Σφιντέβσκι. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 58΄ο Τζόλης, μόλις που είχε μπει, ισοφαρίζει για την ομάδα του, κάνοντας το 1-1. Αμέσως μετά δίνεται η δεύτερη κίτρινη κάρτα για το παιχνίδι και για τον ΟΦΗ, στο Νέιρα, για διαμαρτυρία στη φάση του γκολ. Στο 63΄γίνεται και η πρώτη διπλή αλλαγή για την ομάδα του Γιώργου Σίμου. Τη θέση του Κοροβέση παίρνει ο Δεληγιαννίδης και ο Ναμπί του Βαζ. Στο 66΄ο ΠΑΟΚ κάνει μία καλή στιγμή με τον Ελ Καντουρί, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 69΄ η ομάδα του Φερέιρα κάνει την τρίτη της αλλαγή στη θέση του Λημνιού μπαίνει ο Στόχ, ενώ λίγο μετά ο Ροντρίγκο περνάει στη θέση του Μάτο. Στο 71΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΟΚ, ο διώχνει ο Νέιρα, με εξαιρετική απόκρουση, κεφαλία. Πραγματοποιείται και η 5η και τελευταία αλλαγή, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τη θέση του Μαουρίσιο παίρνει ο Εσίτι. Την τρίτη κάρτα σημειώνει ο ΟΦΗ στο 76΄, όπου δίνεται στον Βίκτορ για μαρκάρισμα στον Ακπόμ. Στο 84΄δίνεται η πρώτη κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ και η τέταρτη γενικά για τον παιχνίδι, την οποία παίρνει ο σκόρερ του «δικέφαλου», ο Τζόλης. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο και έως και λίγα λεπτά του δευτέρου, ο ΟΦΗ έπαιζε λίγο καλύτερα, αλλά μετά τα γκολ, ο ΠΑΟΚ έγινε πολύ πιο απειλητικός και πιεστικός. Μετά από έλεγχο στο var,  ο Φωτιάδης τιμωρεί τον Νάστο με κίτρινη και δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ, όπου εκτελεί ο Ακμπομ και ανατρέπει το ματς στο 2-1. Στο 95΄ανάβουν τα αίματα ανάμεσα σε Νέιρα και Ελ Καντουρί, αμέσως τους χωρίζει ο διαιτητής και παίρνουν κάρτα και οι δύο, ενώ αμέσως μετά βγαίνει ο Νέιρα και τη θέση του παίρνει ο Μάνος. Το ματς λήγει με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρώτη του νίκη με ανατροπή 3-1 , όπου το 3ο γκολ σημείωσε ο Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις, μετά από κακές εμφανίσεις και να ξαναπερνάει στη 2η θέση.








Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: ( Φερέιρα), Πασχαλάκης, Βαρελά, Ίνγκασον, Μάτος, Εσίτι, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Άκπομ, ( Τζόλης 55΄ και Σφιντέβσκι), ( Στοχ 69΄), ( Ροντρίγκο 70΄),( Εσίτι 72΄)

ΟΦΗ:( Σίμος), Γουάλει, Βίκτορ, Νέιρα, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο, Βαζ, Μπράουν, Φιγκειρέδο, Στάικος, Νάστος, (Δεληγιαννίδης 63΄και Ναμπί),  ( Νικοκυράκης 83΄), (Δημήτρης Μάνος 95΄)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code