ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πολωνία η Αυστρία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού








Αλλαγή δεδομένων στον Παναθηναϊκό στο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ενώ το σενάριο το τριφύλλι να κάνει στην Ελλάδα προετοιμασία ήταν αρκετά πιθανό, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εξωτερικό και συγκεκριμένα η Πολωνία η Αυστρία έχουν το προβάδισμα.



Όλα αυτά τα σενάρια Κορονοιού επιτρέποντος βέβαια. Αυτή τη στιγμή, η Πολωνία και το Κίελτσε έχουν το προβάδισμα για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού, η οποία αναμένεται να γίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, εφόσον βέβαια δεν υπάρξουν ανατροπές και εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας, αλλά και του πρωταθλήματος. Το προπονητικό κέντρο στο οποίο έχει προετοιμαστεί και στο παρελθόν η ΑΕΚ αρέσει στους Πράσινους και είναι το επικρατέστερο για να φιλοξενήσει το καλοκαίρι την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ μια εξαιρετικά, αλλά ιδιαίτερα ακριβή, πρόταση υπάρχει και για την Αυστρία.

Η Πολωνία είναι μια προσιτή λύση λόγω οικονομικού, αλλά και φιλικών προετοιμασίας. Η περίπτωση της Αυστρίας αρέσει πολύ στους πράσινους, ωστόσο το κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο, ενώ οι εγγυήσεις για το ξενοδοχείο και την απομόνωση των πράσινων δεν τους ικανοποιεί. Η επιλογή προετοιμασίας στο εξωτερικό θα γίνει μονάχα στην περίπτωση που δεν προκύψει νέο πρόβλημα με την πανδημία, ενώ το εναλλακτικό σενάριο (εφόσον υπάρξει έξαρση του κορωνοϊού), αφορά την προετοιμασία στην Ελλάδα και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων εντός συνόρων.


Οι Πράσινοι έχουν μεταφέρει εδώ και αρκετές ημέρες μια ανοικτή πρόταση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο και έχουν δώσει το χρονικό περιθώριο στον άλλοτε παίκτη της Σάλκε, της Λεβερκούζεν και του Αμβούργο για να σκεφτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον και να αποφασίσει.
Η ανεπίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ και πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν πρόκειται για γραπτή προσφορά, αλλά για συζήτηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του παίκτη. Ο διεθνής αμυντικός δεν είναι αρνητικός στην προοπτική του Παναθηναϊκού, αλλά είναι λογικό να αναζητά στη διεθνή αγορά ένα ελκυστικότερο συμβόλαιο και αυτή την περίοδο εξετάζει τις επιλογές του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code