ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι σκέψεις του Παναθηναϊκού για τους τερματοφύλακες


Ο Τσάβι Ρόκα, σε αντίθεση με τον Γιώργο Δώνη θα ήθελε έναν τερματοφύλακα.
Η σκέψη του Ρόκα δεν έχει αλλάξει, αλλά δεν είναι βασική προτεραιότητα.

Ο Ισπανός πιστεύει ότι οι “πράσινοι” χρειάζονται ενίσχυση με έναν γκολκίπερ επιπέδου Διούδη για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να έχουν στον Παναθηναϊκό το κεφάλι τους ήσυχο. Ωστόσο στο… παιχνίδι μπαίνει μία ακόμη παράμετρος που έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Αφού καλυφθούν οι ανάγκες στις υπόλοιπες θέσεις και εφόσον το μπάτζετ το επιτρέψει, θα γίνει κίνηση για τερματοφύλακα.



Ο Μπότσαρης ο οποίος συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Παναθηναϊκό έμεινε ελεύθερος. Οι πράσινοι εκτιμούν πολύ και θα είναι στην τριάδα των goalkeeper ο Ξενόπουλος.

Ενώ φέτος στην προετοιμασία θα συμμετέχει λογικά ο Χριστογεώργος. Ο όποιον πλέον λόγω ηλικίας πάτησε τα 20  και θα προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα, καθώς δεν επιτρέπεται πλέον να είναι στην Κ19.

Ο Κότσαρης είναι από τους άτυχους, με τους τραυματισμούς που τον “βρήκαν”. Έχει προσόντα, αλλά θα τεθεί θέμα αναφορικά με την παραμονή, τον δανεισμό ή και μεταγραφή ελευθέρας αν και εφόσον αποκτηθεί δεύτερος, έμπειρος τερματοφύλακας. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί “κίπερ” όμως, μοιραία θα πρέπει να αδειάσει μια θέσει στο ρόστερ, ούτως ώστε να μείνει μία τριάδα τερματοφυλάκων. Λογικό είναι πάντως να μη θέλει κάποιος να μείνει τρίτος τερματοφύλακας και να σκουριάζει μεταξύ πάγκου και εξέδρας.


Ενώ για αντικατάστατης του Χριστογεώργου στην Κ19, προορίζεται ο Χατζηγιαννάκης, όπου πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code