ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ενεργοποίηση των Ντε Πο, Ραμπέλο έφερε την... άνοιξη για τον Ατρόμητο





Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στη διαδικασία των Play-Out είναι γεγονός, παρ' όλα αυτά δεν ήταν το μόνο θετικό στοιχείο για τον Σάββα Παντελίδη.

Η περασμένη εβδομάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για την ομάδα του Περιστερίου. Ήττα από την κάκιστη Ξάνθη (1-0), ενώ παράλληλα η άφιξη του Νταμίρ Κάναντι στην ΑΘήνα την περασμένη Παρασκευή περιέπλεξε κι άλλο τα πράγματα, όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα ιδανικά. Παρ' όλα αυτά, η... απρόσμενη ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα του Παναιτωλικού (1-1) έφερε στο «αστέρι» κάποια «χαμόγελα», διότι άπαντες γνώριζαν πως με νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, ο Ατρόμητος θα κατακτούσε την πρώτη θέση στα Play-Out.

Ο Ατρόμητος του Σάββα Παντελίδη νίκησε και μάλιστα το έκανε εμφατικά (3-0), ωστόσο οι εμφανίσεις τον Ντε Πο και Ραμπέλο έκαναν τους ιθύνοντες της ομάδας να χαμογελούν... εις διπλούν. Ο 30χρονος Βέλγος κι ο 26χρονος Χιλιανός ήλθαν αμφότεροι στο Περιστέρι κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Επρόκειτο για 2 ποδοσφαιριστές πέραν για πέραν ποιοτικούς, πόσω μάλλον δε, ο Ραμπέλο, ο οποίος από το 2012 έως το 2015 αγωνιζόταν σε διάφορες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με αποκορύφωμα τη Σεβίλλη. Ωστόσο, πέραν των βιογραφικών τους δεν προλάβαμε να δούμε κάτι παραπάνω από τους 2 ποδοσφαιριστές. Αφ' ενός ο Ντε Πο αγωνίσθηκε 4 φορές με τα «κυανόλευκα», ενώ αφ' ετέρου ο Ραμπέλο μονάχα 3. Αυτό συνέβη, διότι λίγο αργότερα ήλθε ο κορωνοϊός στην χώρα μας και η αθλητικές διοργανώσεις διακόπηκαν. Εν ολίγοις αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είχαν πράγματα να αποδείξουν στην 4η και τελευταία αγωνιστική των Play-Out ενάντια στην ΑΕΛ, καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους. Αμφότεροι πρωταγωνίστησαν στην άνετη νίκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη. Ο Ντε Πο είχε συμμετοχή και στα 3 τέρματα της ομάδας του, καθώς απ' αυτού τα πόδια πήγε η μπάλα στον Μπέρτο ο οποίος σημείωσε το αυτογκόλ της ομάδας του, από τα δικά του πόδια πηγαίνει η μπάλα στον Γκέργκελι κι εν συνεχεία στον Μανούσο για το 2ο τέρμα του Ατρόμητου, ενώ παράλληλα ο Βέλγος ήταν αυτός που έδωσε τη μπάλα στον Ανδρούτσο για το 3-0 του «αστεριού». Όσον αφορά, τον Χιλιανό, απέδειξε πως έχει άνεση με τη μπάλα στα πόδια του, βγάζοντας τη μία κάθετη μπαλιά μετά την άλλην, ενώ παράλληλα η συνεργασία του με τον Ντε Πο, είχε ως αποτέλεσμα να φθάσει η μπάλα στον Ενσικουλού, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι προ κενής εστίας.

Μαζί μπορούν να δημιουργήσουν το κάτι παραπάνω του χρόνου

Ραμπέλο και Ντε Πο απέδειξαν χθες πως έχουν ό,τι χρειάζεται όχι απλά για να αγωνισθούν ως βασικοί για τον Ατρόμητο αλλά για να ξεχωρίσουν. Ντε Πο και Ραμπέλο θα βρίσκονται στο Περιστέρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο 26χρονος Χιλιανός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ στον αντίποδα το συμβόλαιο του Βέλγου αν και λήγει το φετινό καλοκαίρι, το «αστέρι» έχει τη δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο, λόγω της ρήτρας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την ενεργοποιήσει. Ντε Πο και Ραμπέλο - όπως όλα δείχνουν - θα έχουν βασικό ρόλο του χρόνου. Τρανό παράδειγμα η χθεσινή τους εμφάνιση, δείχνοντας αφενός ποδοσφαιρική ποιότητα κι αφετέρου την ικανότητα προσωπικών ενεργειών, κάτι το οποίο έλειπε από την ομάδα του Ατρόμητου καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code