ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε ο πρώην ποδοσφαιριστής Παναγώτης Σκαφτούρος ρίχνοντας σε θρήνο το ελληνικό ποδόσφαιρο


Σοκ προκάλεσε στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ο χαμός του 34χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου.Ο πρώην επιθετικός του Ιωνικού και Εθνικού, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (25/06) νεκρός στο αυτοκίνητο του στην Οία, Σαντορίνης όπου διέμενε μόνιμα τον τελευταίο καιρό.

Ο Σκαφτούρος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και έναν χρόνο περίπου και είχε αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Θυελλα Καμαρίου.

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε σε βαθιά θλίψη την τοπική κοινωνία του νησιού της Σαντορίνης καθώς και του αθηναϊκού και πειραϊκού ποδοσφαίρου. Ο 34χρονος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε αρκετές ομάδες, πριν αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του όπως ο Ιωνικός, Εθνικός, Βύζαντας Μεγάρων, Μοσχάτο, Ελπιδοφόρο, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη και Πανευλευσινιακό, με τον Ιωνικό και τον Εθνικό να βγάζουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας αναφέρει: "
Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας"!

Και αυτή του Εθνικού τονίζει: 
"Το Δ.Σ. του Εθνικού ΟΦΠΦ εκφράζει την βαθειά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Σκαφτούρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code