ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έκτακτο Δ.Σ στη λίγκα, για εκ νέου εξέταση του κόσμου στα γήπεδα


Μέτα το αίτημα των 6 ΠΑΕ για εξέταση του ενδεχόμενου να γίνουν τα εναπομένοντα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, η Superleague, αύριο θα συνεδριάσει προς αυτή την κατεύθυνση.


Έκτακτο Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί αύριο στα γραφεία της Superleague, καθώς 6 ομάδες έκαναν ξανά αίτημα για να πηγαίνει κόσμος κανονικά στα γήπεδα. Οι ΠΑΕ οι οποίες έστειλαν την επιστολή είναι, Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΟΦΗ και Ατρόμητος.

Πριν λίγο καιρό, είχε γίνει μία σύσκεψη με τον πρόεδρο της Superleague Μηνά Λυσάνδρου, του μέλους της ΠΑΕ ΟΦΗ Ηλία Πουρσανίδη και του Λευτέρη Αυγενάκη για τον ίδιο λόγο με την αυριανή τηλεδιάσκεψη.

Ο Υφυπουργός, είχε κρατήσει τις επιφυλάξεις του και ζήτησε να υπάρξει ομόφωνη απόφαση από όλες τις ΠΑΕ για το συγκεκριμένο αίτημα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην ιστοσελίδα soccerplus, o γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, τοποθετήθηκε για το θέμα, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Έχουμε πει ότι θα το δούμε αυτό το αίτημα, είναι νωρίς όμως για πούμε άμεσα τι θα γίνει. Έχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες, είναι και η γενικότερη εικόνα για το πως πάει η χώρα. Πρέπει κατά τη γνώμη μου για τα Play Off τα φετινά και τα Play Out να μην συμβεί. Ίσως να δούμε αν θα εφαρμοστεί εδώ και να το βάλουμε στην ατζέντα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code