ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Διούδης <Χ> άρισε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό



Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα όπου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δικαιούταν την νίκη, ο Παναθηναϊκός ισσορόπησε μετά το 60 και θα μπορούσε να κλέψει το ματς με τον Καμπετσή στο 87 άδικο το αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ.

Ά ημίχρονο

Ένας πολύ καλά οργανωμένος ΠΑΟΚ, με κατοχή πολλές τελικές και σε καλή μέρα τον Πέλκα ο Φερέιρα διάβασε σωστά το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ κακός χωρίς πλάνο και σχέδιο και πλην του Χατζηγιοβάννη επιθετικά κάνεις άλλος δεν έχει βοηθήσει ήρωας του Παναθηναϊκού ο Διούδης με τις πολλές και καθοριστικές επεμβάσεις του.

Στο 3 λεπτό η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, όταν το σουτ του Μπίσεσβαρ το απέκρουσε ο Διούδης με δυσκολία σε κόρνερ. Στο 6 μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν μετά την εξαιρετική ενέργεια του Πέλκα, που πέρασε 3 παίχτες άνοιξε δεξιά στον Λημνιό που σούταρε και τελευταία στιγμή ο Διούδης απέκρουσε. Στο 13 μετά το κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ η μπάλα στρώθηκε στον Βιερίνια που σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Διούδης. Νέα τρομερή επέμβαση του Διούδη στο 27 , όταν ο Λημνιός μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ και ο Διούδης απομάκρυνε με το πόδι ενώ εν συνεχεία υπήρξε νέο σουτ από τον Πέλκα η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς των πράσινων και έφυγε κόρνερ. Στο 34 σέντρα του Μπίσεσβαρ και πάλι από τα αριστερά με τον Πέλκα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα έξω. Στο 45 ο Μπουζούκης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα ψηλά αυτή ήταν η πρώτη τελική του Παναθηναϊκού στο Α ημίχρονο.

Β ημίχρονο
Καλύτερος έως το 60 ο ΠΑΟΚ όπου, δημιούργησε και 2 κλασικές ευκαιρίες ισσορόπησε ο Παναθηναϊκός μετά την είσοδο του Αγιούμπ όπου κράτησε λίγο την μπάλα και έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 87 με τον Καμπετσή.

Νέα ευκαιρία ΠΑΟΚ: Ωραίο ένα-δυο των φιλοξενούμενων με τον Πέλκα τελικό αποδέκτη μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του Έλληνα διεθνή απομάκρυνε με το πόδι και πάλι ο Διούδης. Στο 54 φάουλ του Αγιούμπ εκτέλεσε η μπάλα βρήκε στο τείχος και έφυγε κόρνερ. Το πρώτο στο ματς για τον Παναθηναϊκό. Στο 55 Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ μετά το κόρνερ με τελικό αποδέκτη τον Άκπομ ο οποίος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Διούδης και πάλι μπλόκαρε. Στο 57 Πάλι ο ΠΑΟΚ στην επίθεση με τον Λάμπρου αυτή τη φορά να μπαίνει στην περιοχή και τον Διούδη να μπλοκάρει ξανά. Στο 89 η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού  Ο Κολοβός έκανε σέντρα σουτ ο Καμπετσής δεν βρήκε τη μπάλα παρά το γεγονός ότι άπλωσε το πόδι του με τη μπάλα να περνάει σύριζα έξω από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code