ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νάπολι-Γιουβέντους: Ο πρώτος τίτλος και... το γόητρο




Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, Νάπολι και Γιουβέντους ρίχνονται στην μάχη για τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Στην μάχη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της φετινής αγωνιστικής περιόδου ρίχνονται απόψε το βράδυ στις 22:00 Νάπολι και Γιουβέντους. Οι δύο ομάδες με ανεβασμένη ψυχολογία αμέσως μετά τα θετικά αποτελέσματα που τις έφεραν στον τελικό, θα προσπαθήσουν να βρουν και το κάτι παραπάνω που θα οδηγήσει στο πρώτο τίτλο της σεζόν, δηλαδή το Κύπελλο Ιταλίας.

Μια πολύ καλή Γιουβέντους η οποία στο παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν άξιζε την νίκη αλλά τελικά έμεινε στο 0-0. Και από την άλλη μια πολύ δυνατή Νάπολι η οποία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Ίντερ, αλλά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα που έφεραν την ισοφάριση.

Για την ιστορία η Γιουβέντους αν κατακτήσει το σημερινό αγώνα φτάνει στα 14 Κύπελλα Ιταλίας ενώ η Νάπολι στα 6 Κύπελλα

Στην σημερινή αναμέτρηση ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να κάνει την διαφορά και θα έχει το κάτι που παραπάνω που θα την οδηγήσει στην στέψη; Αυτό θα το μάθουμε σε λίγες ώρες από τώρα με την αγωνία να παραμένει στο κόκκινο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νάπολι: (Μερέτ, Μάριο Ρούι, Κουλιμπαλί, Μαξίμοβιτς, Ντι Λορέντσο, Φαμπιάν Ρούιθ, Ντέμε, Ζιελίνσκι,Ινσίνιε, Καγεχόν, Μέρτενς.)

Γιουβέντους: (Μπουφόν  Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ντόγκλας Κόστα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα.)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code