ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κλείνει το μάτι σε Ίντερ ο Βιδάλ!



Πιθανό είναι το σενάριο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ο Αρτούρο Βιδάλ, την φετινή μεταγραφική περίοδο.


Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα τόνισε πως δεν μπορεί να μείνει σε έναν σύλλογο, στον οποίο δεν τον θεωρούν ως βασικό πυλώνας της ομάδας και δεν τον υπολογίζουν. Από την άλλη όμως δεν έχει κρύψει και το ενδιαφέρον του για την Ίντερ καθώς και τον σεβασμό που έχει προς τον Αντόνιο Κόντε. Δείχνοντας έτσι πως αν αποχωρήσει θα προσπαθήσει να πάρει μεταγραφή για τους ''νερατζούρι''

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι 33 χρονών, αλλά κάνω κάθε μέρα προπονήσεις. Αισθάνομαι καλύτερα και νιώθω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο για τρεις ή τέσσερις ακόμη σεζόν», είπε αρχικά στο El Periodico για να συνεχίσει.


«Έχουμε δύο ακόμη μήνες για το τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ αλλά θέλω να νιώθω σημαντικός για την ομάδα. Αν όχι, θα πρέπει να ψάξω κάτι άλλο στην καριέρα μου. Μου αρέσει να παίζω, δεν εννοώ σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τα πιο δύσκολα και τα πιο σημαντικά για να κερδίζεις τρόπαια».

Για τον Αντόνιο Κόντε ανέφερε:

«Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, ξέρει ότι μπορεί να με εμπιστευτεί.. Δεν μπορώ να σκέφτομαι την μεταγραφική περίοδο, κάθε φορά που υπάρχει μια φήμη για εμένα, διαφορετικά θα τρελαινόμουν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code