Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη"


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε προσωπική δήλωση για όσα συμβαίνουν στο γηπεδικό ζήτημα στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη.
Μέσω προσωπικής δήλωσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες από την συνέντευξη τύπου την Τρίτη 9 Ιουνίου και μετά.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, στάθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από τους οργανωμένους της θύρας 13, έξω από το σπίτι του την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ρίχνοντας τα βέλη του στην πολιτεία που άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο και πως ο μόνος νόμος που ισχύει είναι της Ζούγκλας. Ενώ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα, τονίζοντας πως "Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ - ΚΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ".

Αναλυτικά η δήλωση του:" Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου. Όταν όμως ορισμένοι "υπάνθρωποι" βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου, αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις. Κιόλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της. 

Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας. Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη. 

Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως. Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα. Οι μάσκες έπεσαν. 

Στο θέμα "Βοτανικός" τα συμφέροντα Δήμου - Πολιτείας - Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα. Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα. 

Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό. Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται. Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ - ΚΑΕ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν. Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια