ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φαν ντερ Φάαρτ: Ο Φαν ντε Μπέικ πρέπει να πάει σε Μπάγερν ή Ντόρτμουντ


Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ δεν είναι τόσο σίγουρος πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η σωστή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ.


Μπορεί οι ''μερένχες'' να μοιάζουν ο πιθανότερος προορισμός για τον Ντόνι Φαν ντε Μπέικ,έχοντας φτάσει μάλιστα μία ανάσα από το να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι,ωστόσο η μεταγραφή του φαίνεται να καθυστερεί.Αυτό έχει βάλει δυναμικά στην κούρσα την απόκτησης του και άλλους συλλόγους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο Studio Sport,ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός την Ρεάλ Μαδρίτης Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ ανέφερε πως δεν θεωρεί την ''βασίλισσα'' την σωστή ομάδα για τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Άγιαξ.

Όπως δήλωσε: Η μεταγραφή του στην Ρεάλ δεν φαίνεται έτοιμη να αρχίσει.Η Ρεάλ είναι πραγματικά μία δύσκολη ομάδα.Θα είναι πραγματικά κρίμα εάν δεν καταφέρει να αγωνιστεί εκεί.Αυτό φυσικά,δεν θα ωφελήσει και την Εθνική ομάδα.

Συνέχισε λέγοντας: Θα ήταν καλύτερο για αυτόν να πάει σε μία ομάδα με παραπάνω κατανόηση για τους ποδοσφαιριστές,που θα ξέρει ακριβώς τι θέλει από εκείνον.Όμως έτσι πρέπει να αρνηθείς αυτή την σπουδαία ομάδα.

Για τον ιδανικο προορισμό του ανέφερε: Πιστεύω η Μπάγερν Μονάχου θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή,όπως και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code