ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όχι από τους παίχτες του Παναθηναϊκού στις μειώσεις


Αρνητικά απάντησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στο ψαλίδι στην δόση του Μαϊου. Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, απάντησαν ΟΧΙ στον Τσάβι Ρόκα στην πρόταση της ΠΑΕ για ψαλίδι 40% στην δόση Μαϊου, στα συμβόλαια άνω των 60.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των περικοπών που κάνουν όλες οι ομάδες ανά την υφήλιο, για να μετριάσουν ως ένα βαθμό τις επιπτώσεις στους προϋπολογισμούς τους από την πανδημία του κορονοϊού, οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ είχαν προτείνει στα τέλη της περασμένης εβδομάδας τη συγκεκριμένη μείωση πάνω στα πιο «υψηλά» συμβόλαια, η οποία επί της ουσίας αντικατοπτρίζει το 10% των ετήσιων αποδοχών τους.

Ειδικά οι ξένοι του Παναθηναϊκού που θα αποχωρήσουν δεν δέχτηκαν να κοπεί ούτε ευρώ. Έως τώρα δεν έχει γίνει κάποια αντιπρόταση από την ΠΑΕ, όμως εξετάζουν προσεκτικά όλες τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, με ότι αυτό συνεπάγεται... Ακόμη και με μονομερείς κινήσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού για μειώσεις πάνω στο όριο που επιτρέπουν οι τελευταίες «ντιρεκτίβες» από την UEFA και τη FIFA, οι οποίες δίνουν το δικαίωμα στις ομάδες για περικοπές μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσοστό, προκειμένου να «απορροφήσουν» μέρος της οικονομικής ζημιάς τους από την πανδημία του ιού Covid-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code