ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επένδυση στο γυναικείο ποδόσφαιρο


Ο Φεντερίκο Παστορέλο, Ιταλός μάνατζερ, ανέλαβε με την εταιρία του να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο γυναικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία P&P Sports Management έκανε γνωστή την πληροφορία, επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει τομέα που έχει σχέση με τις γυναίκες που ασχολούνται με το άθλημα. Με αφορμή αυτό, αναφέρθηκε ότι θα εξεταστούν οι αγορές και στις δυο χώρες, ώστε να λάβουν τις κατάλληλες οδηγίες οι κοπέλες που επιθυμούν ακλόνητα να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με το δελτίο τύπου της εταιρείας, τονίστηκε πως θα επεκταθούν οι υπηρεσίες με τη σύνθεση ενός καινούργιου τμήματος προδιαγραφών ανταποκρινόμενων απόλυτα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Φυσικά, η εταιρεία διαθέτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες της, ως προς τη συμβουλευτική και τη διαμεσολάβηση, που αποζητούν τα ευρωπαϊκά και ασιατικά σωματεία.

Ο μάνατζερ είναι γνωστός για την επαγγελματική του πορεία στα λημέρια του ποδοσφαίρου, καθώς έχει αναλάβει πολλούς αθλητές και προπονητές μέχρι σήμερα. Επιπλέον, είναι σημαντικός αρωγός στις μεταγραφές που εξελίσσονται κάθε περίοδο. Να υπογραμμιστεί ότι ο Ιταλός συμμετείχε στα βραβεία Globe Soccer 2019 για τον τίτλο του καλύτερου διαμεσολαβητή που διεξάγονται στο Ντουμπάι από το 2010.

Το τμήμα εκτός των άλλων, έχει το προνόμιο να είναι υπό την επίβλεψη μιας αθλητικής δικηγόρου, της κας Claudia Romanelli. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στις αθλήτριες να επιτύχουν στα ανώτατα επίπεδα αυτά που επιθυμούν, η ίδια δυνατότητα που δίνεται και στους άντρες εδώ και 25 έτη. Με αυτό τον τρόπο, το άθλημα θα διακατέχεται από επαγγελματισμό, αξιοπιστία, θα ενδυναμωθεί και φτάνοντας στο σημείο να ξεπεράσει τα όρια. Έτσι, οι προκαταλήψεις γύρω από το γυναικείο ποδόσφαιρο θα εξαϋλωθούν σιγά-σιγά και θα υπάρχει υποστηρικτικό κλίμα.

Παράλληλα, έχει μπει η βούλα στη συνεργασία με το νομικό Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος ασχολείται με το διεθνές φορολογικό δίκαιο αλλά και με το διεθνές αθλητικό δίκαιο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code