ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένας χρόνος χωρίς τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σκορπίζοντας θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Γράφει ο Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι απ' αυτές τις ειδήσεις που τις ακούς, τις διαβάζεις κι ελπίζεις να είναι ένα κακόγουστο αστείο, ένα άσχημο όνειρο. Όταν όμως ξεπερνάς το αρχικό σοκ και καταλαβαίνεις ότι η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή, τότε αμέσως διαπιστώνεις το πόσο αμείλικτη μπορεί να γίνει η ζωή.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχασε τη ζωή του πριν από ένα χρόνο (01/06/19) σε ηλικία μόλις 35 ετών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής το πρωί εκείνης της ημέρας είχε τροχαίο δυστύχημα που ήταν δυστυχώς μοιραίο. Μάλιστα λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και η Σεβίλλη, με την οποία αγωνίστηκε και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Να αναφέρουμε ότι το πόρισμα που βγήκε για το δυστύχημα αναφέρει ως βασικό αίτιο του θανάτου του, τον τρόπο οδήγησης του Ρέγιες. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σ' αυτό ότι ο Ισπανός έτρεχε με πάνω από 180 χιλιόμετρα την ώρα με αποτέλεσμα να σκάσει το πίσω αριστερά ελαστικό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μετέπειτα την ίδια του τη ζωή. Στο αμάξι βρίσκονταν ακόμα δύο άνδρες που απεβίωσαν επίσης.

Ο Ρέγιες γεννήθηκε στη 1 Σεπτεμβρίου του 1983 στην Ουτρέρα της Ισπανίας κι έμελλε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και να γίνει ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Στην καριέρα του αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες όπως η Σεβίλλη, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Εσπανιόλ, Μπενφίκα, ενώ υπήρξε και διεθνής με την εθνική Ισπανίας.

Σημαντικότερη κατάκτηση στην καριέρα του είναι το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04 και μάλιστα χωρίς καμία ήττα, ενώ με τη Σεβίλλη κατόρθωσε να σηκώσει τρεις φορές το Europa League και με την Ατλέτικο άλλες δύο. Παράλληλα πήρε ένα UEFA Super Cup με την Ατλέτικο κι ένα πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Ρεάλ.

Αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ και θεωρείται ένας σπουδαίος παίκτης με πολλές επιτυχίες στην καριέρα του. Αγαπήθηκε ιδιαίτερα στη Σεβίλλη απ' όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του και στην Αγγλία, για να γίνει μετέπειτα θρύλος της Άρσεναλ. Στη μνήμη τους θα τον έχουν και οι φίλαθλοι της Ατλέτικο, καθώς βροντερό ήταν και από τους «Ροχιμπλάνκος» το πέρασμά του. Τέλος, όταν έφυγε από τη ζωή δεν είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Ο Ρέγιες δυστυχώς δε βρίσκεται πια μαζί μας. Αποφάσισε να φύγει νωρίς και πίσω του εκτός από μια σπουδαία καριέρα άφησε τις δύο κόρες, το γιο του και τη γυναίκα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code