ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Βαρύ" το κλίμα στη Βαρκελώνη, σκιά του εαυτού της η Μπαρτσελόνα!

Ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ με την Σεβίλλη, αλλά κυρίως την Μπαρτσελόνα να μην καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν.


Ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις 2 εστίες, με τους Σεβιγιανους να απειλούν κυρίως από μακρινά σουτ και δύσκολες γωνίες, ενώ οι Μπλαουγκράνα είχαν μοναδικό τρόπο απειλής τις στημένες φάσεις που αναλάμβανε ο Λιονέλ Μέσσι.

Μόλις μια αξιοσημείωτη φάση για την κάθε ομάδα σε 90 αγωνιστικά λεπτά.
Οι Ανδαλουσιανοί απείλησαν με κύριο εκφραστή τον Οκάμπος, σε μία από τις στιγμές του ο χαφ-εξρέμ των γηπεδούχων νικήθηκε από τον Τερ-Στεγκεν, καθώς ο Γερμανός είχε καλή τοποθέτηση και με τα μακριά του χέρια έβαλε στοπ στο σουτ του πιο δραστήριου παίχτη των γηπεδούχων.

Όπως προείπαμε οι φιλοξενούμενοι είχαν κορυφαία στιγμή ένα φάουλ του Μεσσι, με τον στόπερ Κουντέ να βρίσκεται κοντά στο δοκάρι και να απομακρύνει την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αργεντίνου.

Πολύ σωστή εικόνα της αναμέτρησης και υποδειγματικό στήσιμο από τον Γιούλεν Λοπετέγκι, που παρότι δέχεται συχνά κρητικές για τις επιλογές του, παρέταξε ένα συμπαγές σύνολο που έκλεισε εξαιρετικά τους χώρους, ενώ περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον σούπερ σταρ της ομάδας της Βαρκελώνης.

Εξαιρετικά λανθασμένες κρίνονται οι επιλογές του Κίκε Σετιέν, τόσο για την αρχική ενδεκάδα, όσο και για τις αλλαγές που χρησιμοποίησε αλλά και το χρονικό σημείο του αγώνα που έγιναν οι συγκεκριμένες κινήσεις.

Πλεονέκτημα πλέον στη Ρεάλ, η οποία αν δεν χάσει πόντους μέχρι το τέλος, θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Το βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια συνδυάζεται και με τις δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ, εκ των αρχηγών της Μπάρτσα, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατακτηθεί από την ομάδα του και ότι αυτούς τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουν οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Συγκεκριμένα τόνισε αρκετές φορές την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code