ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ίντερ και... το αναγκαίο τρίποντο




Επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και η Ίντερ καθώς σήμερα αναμένεται να αντιμετωπίσει την Σάμπντόρια, με την νίκη να κρίνεται... αναγκαία.


Ενώ η ομάδα από το Μιλάνο φαινόταν πως όδευε ολοένα και πιο κοντά στην 1η θέση στο τέλος λύγισε και βρίσκεται μακριά από την κορυφή. Επίσης προέρχεται και από τον πρόσφατο αποκλείσμο της στο κύπελλο από την Νάπολι, μη καταφέροντας να φτάσει τελικό.

Τώρα καλείται να αφήσει πίσω αυτή την ήττα και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει δρόμος ακόμη και υπό τον κορωνοϊό αλλάζουν τα πάντα.

Από την άλλη η ομάδα της Σαμπντόρια έχει να αγωνιστεί σχεδόν τέσσερις  μήνες και καίγεται για βαθμούς καθώς κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη ενώ στο παιχνίδι πριν την καραντίνα κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Βερόνα.

Είναι ένα παιχνιδί το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς και θα παλέψουν για να μην φύγουν ηττημένες. Πάντως το φαβορί παραμένει η Ίντερ καθώς η Σαμπντόρια δεν μπορεί να πείσει αγωνιστικά.

Ίντερ: Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι μέσοι Βεσίνο (18/2), Μπρόζοβιτς (23/3) και Σένσι (12/3). Διαθέσιμος ο στόπερ Γοδίν (16/0).

Σαμπντόρια: Εκτός αποστολής έμειναν ο πολύτιμος φορ Κουαλιαρέλα (21/9) και ο στόπερ Φεράρι (12/0).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code