ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίνει τον δικό της "τελικό" η Μπάρτσα, αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Ατλέτικο!

Ένας αγώνας που το κίνητρο είναι μεγάλο, ένας τελικός για τους Μπλαουγκράνα, σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδοςα, αντιμετωπίζει την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.



Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Βαρκελώνη, με τους παίκτες να εκφράζουν είτε πλαγίως, είτε ευθέως ότι έχουν παράπονα από την διαχείριση και τον τρόπο, που ο Κίκε Σετιέν χειρίζεται την κατάσταση στην ομάδα, ενώ πολλά έχουν ακουστεί και για τον βοηθό του, Σαράμπια.

Τα πωλητήρια σε παίκτες επίσης έχουν δημιουργήσει ένα κακό κλίμα, ενώ αγωνιστικά η ομάδα δεν πείθει με την εικόνα της.

Οι μεγάλες ομάδες δείχνουν την δύναμη τους σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές. Ενδεχόμενη απώλεια βαθμών σήμερα, θα δημιουργήσει, εκτός από ντεμαράζ αντιδράσεων εσωστρέφειας και γκρίνιας στο εσωτερικό, και ανυπέρβλητο εμπόδιο στη μάχη του τίτλου!

Οι αρχηγοί της ομάδας, ο κόσμος και το προπονητικό τιμ λειτουργούν κάτω από συνθήκες αφόρητης πίεσης, αλλά έτσι γίνεται όταν είσαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη...

Μια νίκη, από την άλλη θα "έδιωχνε", έστω προσωρινά, αυτό το συννεφάκι που αναφέραμε προηγουμένως, μιας και η Μπαρτσελόνα θα είχε να σκεφτεί μόνο την μάχη του τίτλου.

Ο Σιμεόνε και η Ατλέτικο όμως, δείχνουν εξαιρετικά σοβαροί, στην μετά κορωνοϊού
εποχή, έχοντας 4 συνεχόμενες νίκες. Γεγονός που την έφερε στην 3η πλέον θέση και κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ντέρμπι στο Καμπ Νόου και όλα τα φώτα στραμμένα στην Βαρκελώνη απόψε. Ο Σετιέν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντε Γιόνγκ και Ντεμπελέ, ενώ ο Σιμεόνε θα παραταχθεί χωρίς τους Κόκε, Ερμόσο, Σάβιτς και Βερσάλικο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code