ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τέτοιο Γκάμα πως να χάσει


Σε ένα παιχνίδι που ο Άρης δεν έπιασε φουλ απόδοση και σε γενικές γραμμές ήταν μέτριος, τον πήρε από το χέρι ο Μπρούνο Γκάμα και έβαλε την υπογραφή του στο ματς.


Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του και η ποιο παραγωγική. Μαζί με τον Φετφατζίδη ήταν οι παίκτες κλειδιά για την χθεσινή αναμέτρηση, βγάζοντας μπροστά τις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν, ενώ ταυτόχρονα σε γενικές γραμμές η υπόλοιπη ομάδα κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Τα ατομικά λάθη και η καλή κυκλοφορία του ΟΦΗ του έδωσαν την ευκαιρία να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα όμως, Γκάμα και Φετφατζίδης ανέλαβαν δράση. Λίγο πριν το ημίχρονο κι συγκεκριμένα στο 41, όμορφη ενέργεια από την δεξιά πτέρυγα του Φετφατζίδη, πασά στον Ρόζ την κατάλληλη στιγμή, παράλληλη χαμηλή μπαλιά από τον Ρόζ και ο Γκάμα από το ύψος του πέναλντι δεν αστόχησε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και για τους δύο μονομάχους, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και για τους δύο. Και εκεί που φαίνεται ότι ο χρόνος πιέζει και πρέπει να μαζέψουν όσες δυνάμεις έχουν οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ο Πορτογάλος, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα με εκτέλεση φάουλ στο 73ο λεπτό. Ενώ το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Κόρχουτ στο 80, έπειτα από ενέργεια του Λάρσον και πασά του Φετφατζίδη στον Ούγγρο.

Η χθεσινή αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης, έγειρε προς την μεριά των Κίτρινων λόγω των δύο μεγάλων προσωπικοτήτων Φετφατζίδη και Γκάμα. Ο Μπρούνο Γκάμα έχει 11 γκολ σε 29 συμμετοχές, ενώ ο Φετφατζίδης έχει 9 ασίστ και 3 γκολ. Νιώθουν και οι δύο καλά στον Αρη και κάνουν ότι μπορούν για να πετύχει τους στόχους του ο Θεός του Πολέμου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code