ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μέγας μαραθώνιος από τον Φρεντ με ποδήλατο για να υπογράψει στη Φλουμινένσε

Από το Μπέλο Οριζόντε ξεκίνησε την μεγαλειώδη πορεία 600 χιλιομέτρων με ποδήλατο ο γνωστός Βραζιλιάνος επιθετικός Φρεντ , ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο για να υπογράψει στην αγαπημένη του Φλουμινένσε.

Ο πολύπειρος κεντρικός επιθετικός , έχει κλείσει ήδη τη μεταγραφή του στη Βραζιλιάνικη ομάδα αλλά για την οριστικοποίηση της , θα χρειαστεί να περάσει από μία δύσκολη διαδρομή η οποία αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον 5 ημέρες. Και αυτό , διότι λόγω της πανδημίας απαγορεύονται οι μετακινήσεις από πόλη σε πόλη σε ολόκληρη τη Βραζιλία και έτσι με αυτόν το τρόπο ο Φρεντ θέλει να αποφύγει τον συνωστισμό. Με όλα αυτά τα δεδομένα , ο Φρεντ αναμένεται να κάνει 600 χιλιόμετρα με ποδήλατο έχοντας μαζί του φυσικά  την απαραίτητη μάσκα αλλά και αντισηπτικό.

Στην διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής αναμένεται να περάσει από χωματόδρομους και ερημικά σημεία ενώ στην πλάτη του κουβαλάει και μια σκηνή αφού θα την χρειαστεί για να κάνει κάμπινγκ τις νύχτες ώστε να ξεκουράζεται για κάποιες ώρες. Όμως σε αυτόν το μαραθώνιο δεν είναι μόνος καθώς μαζί του βρίσκεται και ο γυμναστής του, Τζέφερσον Σόουζα ενώ έχουν ήδη πάρει τις κατάλληλες οδηγίες από ειδικούς γιατρούς για την σωστή διατροφή τους και για το θέμα του ύπνου για να μην αντιμετωπίσουν περαιτέρω προβλήματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code