ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Bergwijn δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή

Ο προπονητής της Τότεναμ , Ζοζέ Μουρίνιο είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Ολλανδό άσο αλλά παραδέχτηκε πως δεν ήταν η πρώτη του επιλογή τον Ιανουάριο.

 Η ομάδα της Τότεναμ υπέγραψε τον 22χρονο Ολλανδό διεθνή εξτρέμ τον προηγούμενο Γενάρη από την Αϊντχόφεν με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ και από τότε ο ταχύτατος εξτρέμ μέτρησε 3 τέρματα σε 6 συμμετοχές. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα είχε ανοίξει το σκορ στην ισοπαλία της ομάδας του (1-1) απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο στην συνέντευξη της Δευτέρας αναφορικά με τον ταλαντούχο Ολλανδό τόνισε: <<Συγχαρητήρια στην ομάδα που κατάφερε να τον αποκτήσει , δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή , είμαι πάντα πολύ ειλικρινής για αυτό αλλά εν τέλει αποδείχθηκε μία εξαιρετική απόφαση τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο που άλλαξε επίπεδο στην καριέρα του>>.

<<Ο Στίβεν είναι ένας παίκτης με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Μπορεί να χειριστεί με την ίδια επιδεξιότητα και τα δύο πόδια στον μέγιστο βαθμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτόν όχι μόνο λόγω της ηλικίας του αλλά και λόγω της επαγγελματικής του στάσης σε όλη αυτή την περίοδο που βρίσκεται μαζί μας. Ο τρόπος που προπονείται , που ζει είναι πραγματικά εξαιρετικός αλλά ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα παιδί που έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης>> , συμπλήρωσε ο θρυλικός Πορτογάλος προπονητής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code