ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Διαζύγιο" του Χριστάκη Χριστοφόρου με τις Apollon Ladies

Ο επί δυο ετών προπονητής της ομάδας έκανε γνωστή την παραίτησή του.

Στην επιστολή του αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις που τον κρατούν μακριά από τα προπονητικά του καθήκοντα στο σύλλογο και τόνισε τη δυσχέρεια που αντιμετώπισε στη λήψη της απόφασης, καθώς το δέσιμο που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους ήταν δυνατό. Η πορεία του σωματείου μέχρι σήμερα έχει χαραχτεί με επιτυχίες που προσδίδουν υπερηφάνεια στους συμμετέχοντες σε αυτές. Μέσα σε αυτούς, για τους οποίους ο τεχνικός είναι ιδιαίτερα ευγνώμων, βρίσκονται οι: Ανδρέας Ματθαίου, Ανδρέας Προκοπίου, Μιχάλης Πασχάλη, Πάμπος Αρτεμίου (προπονητές). Επιπλέον, ο Πάμπος Χαραλάμπους (φυσιοθεραπευτής), το γυμναστήριο EK PERFORMANCE και ο Αλέκος Αλέκου της PRO FOOTBALL EXCELLENCE. Εκτός αυτών, ο Δήμος Νεοφύτου (Ορθοπεδικός), ο Φώτης Αντικίδης (Χειροπράκτης), ο Κώστας Χαρή (Διατροφολόγος), ο Γιάννης Λουβαρίδης (ποδίατρος) και ο Γιώργος Στούππας (φυσιοθεραπευτής).

Μετέπειτα, στον ευχαριστήριο λόγο του πρόσθεσε ότι οι αθλήτριες έβαλαν τα δυνατά τους και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτό είναι ευδιάκριτο από το γεγονός ότι ανέβασαν την Apollon Ladies στην 6η θέση της Ευρωπαϊκής Κατάταξης για την τελευταία δεκαετία. Αυτό δίνει το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Επιπρόσθετα, ευχαριστίες δόθηκαν στα μέλη της διοίκησης που υπήρξαν αρωγοί στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Παράλληλα, συνεχίστηκε ο λόγος του προπονητή για τον Γιώργο Παπαγεωργίου (αντιπρόεδρος), ο οποίος λόγω εμπειριών συνέβαλε στον προγραμματισμό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, οι ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον Ανδρέα Μαραγκό (πρόεδρο) που του παρείχε τη δυνατότητα να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, η οποία ακολουθεί επαγγελματικά πρότυπα χάρη στη διαχείριση του κου Μαραγκού. Ο πρώην τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code