ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

A.E.K - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Στέψη ή αναβολή ;


Ημέρα ντέρμπι η σημερινή, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. με την Ά.Ε.Κ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να συγκρούεται με τον Π.Α.Ο.Κ.

Ας επικεντρωθούμε όμως εμείς στο ντέρμπι του Ο.Α.Κ.Α. Ο αήττητος και προερχόμενος από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ , Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει τον δικέφαλο του Νότου, ο οποίος προτίμησε να μείνει αποδεκατισμένος για το σημερινό παιχνίδι, έτσι ώστε να χει όλα τα όπλα του διαθέσιμα στον τελικό του κυπέλλου .Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σημαντικό  κίνητρο για απόψε, αφού εάν επικρατήσουν στο αποψινό παιχνίδι, παίρνουν μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ η Α.Ε.Κ δεν θέλει να μείνει πίσω από τον Π.Α..Ο.Κ σε περίπτωση που αυτός επικρατήσει στο ντέρμπι του Βορρά.
Ας προχωρήσουμε λοιπόν και στις αποστολές των 2 αντιπάλων για το σημερινό ματς


Η Α.Ε.Κ. λοιπόν θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρου Μάνταλου και 'Αντρες Σιμόες, των τραυματιών Ελντερ Λόπες, Κώστα Γαλανόπουλο και Μιχάλη Μπακάκη,ενώ στην χθεσινή τελευταία προπόνηση ο Μπάρκας χτύπησε στο αριστερό του πόδι και έμεινε και αυτός εκτός αποστολής. Ο Μάσιμο Καρέρα είναι αλήθεια πως θα δυσκολευτεί πολύ να κατεβάσει στο γήπεδο μια ανταγωνιστική ενδεκάδα

Σειρά του Ολυμπιακού τώρα.O Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής πάλι τον Ματιέ Βαλμπουενά, που τον υπολογίζει μόνο για τον τελικό κυπέλλου, αλλά κυριώς για τον " τελικό" με την Γούλβς για το Europa League, και δεν θέλει να τον επιβαρύνει με πολλά παιχνίδια.Οπότε μια πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους : Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπά, Καμάρα , Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Λοβέρα ή Μασουρας και Μπροστά ο Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code