ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK με βάση για το γήπεδο και νέα αρχή.

 
  Το τεράστιο για την ΑΕΚ θέμα της παραχώρησης του κλειστού των Λιοσίων από την Πολιτεία και της μετακόμισης της ομάδας εκεί, έχει "παγώσει" κάθε άλλη δραστηριότητα.
 Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν το θέμα του νέου σπιτιού της ΑΕΚ το «Α» και το «Ω». Μόλις η ΑΕΚ πάρει τα κλειδιά θα συνεχίσει την προσπάθεια να βρει χορηγούς για το γήπεδο.Eίχε προχωρήσει το όλο θέμα, αλλά ο κορονοϊός άλλαξε τα πάντα και το οικονομικό τσουνάμι που προκλήθηκε πήρε σβάρνα ό,τι βρήκε μπροστά του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά σάρωσε και τα ταμεία των ομάδων.

Κάποιοι συμπαίκτες και χορηγοί, που είχαν συμφωνήσει να μπουν στην ομάδα, έχοντας ως δέλεαρ το γήπεδο, άλλαξαν στάση λόγω των οικονομικών συνεπειών του Covid-19. Σπουδαία δουλειά είχε γίνει και στο κομμάτι της πιθανής ονοματοδοσίας του γηπέδου από κάποιον χορηγό. Όλα άλλαξαν όμως.

Οι συμφωνίες αυτές θα επηρεάσουν φυσικά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, καθώς οι χορηγοί θα φέρουν πολλά λεφτά στο ταμείο, ένα σημαντικό μέρος των οποίων θα διατεθεί  για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Ο σχεδιασμός έχει καθυστερήσει. Αυτό σημαίνει ότι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών όπως (τον Langford, Maciulis, Ray, Slaughter, δηλαδή, καθώς οι Chalmers και Grant δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν), πάνε πίσω και ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθούν κάποιοι παίκτες. Η ΑΕΚ, όμως, είναι αποφασισμένη να πάρει το ρίσκο αυτό.

Η ομάδα επίσης προχωράει το θέμα της ανακαίνισης. Σε πρώτη φάση η προσπάθεια είναι να μπουν τα άκρως απαραίτητα στο γήπεδο (καρέκλες μπασκέτες) και να γίνουν οι απαραίτητες πρώτες ανακαινίσεις (γραφεία, αποδυτήρια, αίθουσες  προπονήσεων κλπ). Αυτό γίνεται έτσι ώστε η ομάδα να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι της. Ο στόχος είναι να μπει στο κλειστό των Λιοσίων τον Αύγουστο ή το αργότερο ως τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code