ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και οι 9 ήταν υπέροχοι....

Οι προσφυγές 9 παικτών του Άρη για τα δεδουλευμένα τους
φανερώνει ξεκάθαρα ότι ο Άρης δεν είναι στην οικονομική κατάσταση που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει τα κάτι παραπάνω και να επανέλθει στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το να περιμένεις την πρόκριση στους ομίλους του europa league για να ''ανασάνει''  οικονομικά η ΠΑΕ δεν αρκεί και υποδηλώνει ότι ή δεν έχουν την όρεξη και τη διάθεση για επένδυση συνολικά στον Άρη ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη επένδυση.

Επιπλέον δείχνει και έλλειψη αξιοπιστίας και φερεγγυότητας απέναντι στους εν λόγω ποδοσφαιριστές ή οποία σε συνδυασμό με το πόσο του 1.200.000 που συνολικά οφείλει ο Άρης σε ποδοσφαιριστές την προηγούμενη δεκαετία και συνεπώς δεν μπορεί να προχωρήσει  σε μεταγραφές αν δεν εξοφληθεί το 1.200.000 καταδεικνύει εμφανώς μια προσέγγιση ή οποία κάνει κακό στην ΠΑΕ Άρης την εκθέτει και την αφήνει να εξελίξει το ποδόσφαιρο και να ανέλθει ο Άρης στο top 3 της super league.

Επιπλέον δείχνει έλλειψη σοβαρότητας του Κυρίου Καρυπίδη και των μετόχων οι οποίοι φαίνεται ότι δεν έχουν κάνει έναν ελλιπή αγωνιστικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό και βασίζονται κυρίως στους φιλάθλους και στους οπαδούς του Άρη και στη φανέλα. Ο κόσμος και η φανέλα μπορούν να βοηθήσουν ως ένα σημείο από εκεί και πέρα χρειάζεται ολοκληρωμένο αγωνιστικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό ανθρώπους με όρεξη διάθεση και κίνητρο να δουλέψουν με κόπο και η στοχοθεσία δηλαδή θα πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι στον Άρη.

Η διοίκηση θα πρέπει να μεριμνήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την καταβολή των οφειλομένων στους 9 ποδοσφαιριστές και να πορευτεί με όραμα για την επόμενη μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code