ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κάν'το όπως το... '81

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί απόψε στις 19.15 την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με σκοπό να αποκτήσει τους πρώτους του βαθμούς στα φετινά πλέι-οφ.
Η ομάδα του Σίμου, ο οποίος «έχασε» λόγω τραυματισμού και τον Αντίλ Ναμπί μεσοβδόμαδα, θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην «Ένωση», όμως η μέρα φαντάζει αρκετά... προφητική για την ομάδα του Ηρακλείου.

Πηγαίνοντας 39 χρόνια πίσω, στις 14 Ιουνίου του 1981, οι «μελανόλευκοι» είχαν υποδεχθεί την ΑΕΚ του Θωμά Μαύρου στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Πολυχρονίου, είδε τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 18ο λεπτό με τον Θωμά Μαύρο, μέχρι το 30' και το 31', εκεί που Καραΐσκος και Γεωργιάδης αντίστοιχα, έφερναν τα...πάνω-κάτω.

Το...κερασάκι στην τούρτα για τους Ηρακλειώτες, ήρθε από τον Δράκο στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 υπέρ του Ομίλου.

Παρά την νίκη αυτή, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε πολλά εκείνη τη σεζόν, τερματίζοντας στην 10η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ στη δεύτερη θέση με 44, μόλις 5 πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code