ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε τον 8ο συνεχόμενο τίτλο η Μπάγερν

Ένα επιπλέον πρωτάθλημα στη σειρά κέρδισαν οι «Βαυαροί», οι οποίοι επικράτησαν με 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης, με σκόρερ τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ημέρα χαράς για την Μπάγερν Μονάχου ήταν η σημερινή, (Τρίτη 16/6), αφού «σήκωσαν» το πρωτάθλημα της Budesliga. Οι «Βαυαροί» αναμετρήθηκαν με την Βέρντερ Βρέμης, όπου «καθάρισε» στο 43΄ο Λεβαντόφσκι και χάρισε την ομάδα του το πρωτάθλημα.  Αυτός είναι ο 8ος συνεχόμενο τίτλος για την Μπάγερν, η οποία έφτασε τους 30 συνολικά και πλέον κυνηγάει το νταμπλ, εφόσον βρίσκεται στον τελικό κόντρα στην Λεβερκούζεν.

Ήδη από την αρχή του αγώνα, η Μπάγερν έδειξε τη «δίψα» της για νίκη, αφού είχαν την περισσότερη κατοχή  και με σέντρες προσπαθούσαν να σπάσουν την άμυνα της Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και προσπάθησαν να πιέσουν και οι ίδιοι περισσότερο, μέχρι το 43ο λεπτό, όπου σκόραρε ο Λεβαντόφσκι, με ασίστ του Μπόατενγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄ο Λεβαντόφσκι βρίσκει ξανά τα δίχτυα, αλλά τελικά υπήρξε οφσάιντ. Η Βέρντερ έγινε έπειτα πιο απειλητική, αλλά, στο 79΄έμεινε με 10 παίκτες, έπειτα από δεύτερη κάρτα που δόθηκε στον Αλφόνσο Ντέιβις.

Οι «πράσινοι» εξακολούθησαν να πιέζουν, κάνοντας στο 90΄την μεγαλύτερη τους ευκαιρία, αλλά απέκρουσε εξαιρετικά ο Νόιερ. Το σκορ έληξε στο 0-1, με τους «Βαυαρούς» να πανηγυρίζουν για την 8η σερί κατάκτηση πρωταθλήματος τους


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code