ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι 5 παίχτες που θα μας απασχολήσουν με την επανέναρξη της La Liga

Η La Liga επέστρεψε στις οθόνες μας για να μας προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Σε ένα πρωτάθλημα που η ποιότητα και η τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους 5 ποδοσφαιριστές που ξεχωρίσαμε πριν την διακοπή και περιμένουμε να δούμε ανάλογη συνέχεια. 

Λούκας Οκάμπος (Σεβίλλη) 

Ο 25χρονος εξτρέμ της Σεβίλλης κάνει εξαιρετική πορεία φέτος, ερχόμενος από την Μαρσέιγ, πετυχαίνοντας 12 γκολ και 3 ασσίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. 
Η δημιουργικότητα του και η φαντασία στο παιχνίδι του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την 3η θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Ανδαλουσίας στο πρωτάθλημα 

Μικέλ Οϊραθάμπαλ (Σοσιεδάδ)                           
   
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός με 8 γκολ και 6 ασσίστ φέτος, όντας κυρίως στο αριστερό φτερό της Σοσιεδάδ, λογίζεται ως το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο και όχι άδικα. Συγκλίνει αρκετά στον άξονα, τροφοδοτεί τους συμπαίκτες τους ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικός σε καταστάσεις 1 εναντίον 1. Φήμες θέλουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει βρει αυτό που ψάχνει για την αντικατάσταση του Λεροϋ Σανέ. 

Μοχάμεντ Σαλισού (Βαγιαδολίδ)

Ο μόλις 21 ετών κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στις 27 συμμετοχές σε 28 παιχνίδια με την φανέλα της Βαγιαδολίδ και τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η δύναμη, η ταχυτήτα, η απλότητα στο παιχνίδι του αλλά και η ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι. Πολλοί σκάουτερς μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων τον έχουν πολύ υψηλά στην μεταγραφική τους λίστα και ιδίως αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Φεράν Τόρες (Βαλένθια) 

Μόλις στα 20 του ο Ισπανός που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τις "Νυχτερίδες" σε ηλικία μόλις 17 ετών μπορεί να αγωνιστεί και στα 2 άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής διαθέτει τακτική οξυδέρκεια σπάνια για την ηλικία του, ενώ εκπλήσσει η ταχύτητα και ο ενθουσιασμός με τον οποίο αγωνίζεται. Μετράει 6 γκολ και 7 ασσίστ την εφετινή σεζόν βοηθώντας την αγαπημένη του Βαλένθια να προκριθεί σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ με Άγιαξ και Τσέλσι και να φτάσει μέχρι την φάση των 16, όπου και αποκλείστηκε από την Αταλάντα. Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται να θέλει να τον φέρει στο Άνφιλντ για λογαριασμό της Λίβερπουλ. 

Ναμπίλ Φεκίρ (Ρεάλ Μπέτις) 

Στα 26 του ο Γάλλος ήρθε στην Ισπανία από την Λυών με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι, στην προσπάθεια της Μπέτις να κάνει το βήμα παραπάνω προσπαθώντας να πάρει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί η προσπάθεια αυτή να μην επιτευχθεί αλλά σίγουρα ο Φεκίρ έκανε καλά την δουλειά του αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό, αλλά και λίγες φορές στις πτέρυγες και την κορυφή της επίθεσης, με συνολικό απολογισμό 7 γκολ και 6 ασσίστ. Πιθανολογώ πως η Μπέτις θα αξιώσει τουλάχιστον τα δίπλα αν κάποια ομάδα θελήσει να τον κανει δικό της, με την Άρσεναλ και την Νιουκάστλ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. 



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κωνσταντίνε διάβασα το άρθρο σου και βλέποντας το Σεβίλλη Μπέτις παρακολουθώ τον Οκάμπος ο οποίος κυριολεκτικά είναι μια ταχύτητα πάνω απ όλους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οκάμπος ψηφίζω και εγώ απίστευτη ταχύτητα, φοβερή τεχνική και ποδοσφαιρικό θράσος.
Πάντως έχεις πέσει μέσα με τις 5 επιλογές σου....

 




Ad Code