ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Κρίσιμο 48ώρο ενόψει ανανεώσεων


Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο για τις ανανεώσεις συμβολαίων πέντε ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα, των Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Λάρσον, Χαβιέ Ματίγια, Χούλιαν Κουέστα και Μιχάι Κόρχουτ.


Οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών μπήκαν στην τελική ευθεία, ενώ παρόλο που οι προτάσεις είναι μειωμένες οικονομικά, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση που η ομάδα πετύχει τους στόχους της, αλλά και από προσωπικά μπόνους που θα οριστούν ξεχωριστά στον καθένα.

Με αυτόν τον τρόπο, άλλαξε το κλίμα με τους Ματίγια και Γκάμα, πράγμα που σημαίνει ότι από εκεί που υπήρχε απόσταση, πλέον οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Λάρσον. Και στους τρεις θα γίνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, αλλά αρκετά μπόνους τα οποία θα ανακοινωθούν εφόσον είναι οριστικές οι συμφωνίες.

Πολύ κοντά στο να ανανεώσουν βρίσκονται επίσης και οι Κόρχουτ και Κουέστα με αυτούς τους όρους. Ειδικά ο Ισπανός γκολκίπερ, έκανε γνωστό ότι θα ήθελε πολύ να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες και το ενδιαφέρον και η αγωνία στους φιλάθλους του Άρη κορυφώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code