ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, μετά από 4 χρόνια, 2-0 τον Π.Α.Ο.Κ

Στον τελικό του κυπέλου Ελλάδος πέρασε ο Ολυμπιακός ύστερα από την επικράτηση του με 2-0 ύστερα από τα γκολ των Μασούρα και Καμαρά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Κ, η οποία είχε αποκλείσει νωρίτερα τον Αρη, Τελευταία φορα που συναντήθηκαν οι δυο τους ήταν την περίοδο 2015-2016 τότε που ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 2-1

A' Ημίχρονο-
Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλά νεύρα και δυνατές αψιμαχίες και από τις δύο ομάδες, οι οποίες συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του Α'ημιχρόνου, περιορίζοντας έτσι τον καθαρό χρόνο που παίχτηκε ποδόσφαιρο..
Ετσι λοιπόν έπρεπε να φτάσουμε στο 30ο λεπτό για να δούμε την πρώτη φάση , από πλευράς Π.Α.Ο.Κ. Ο Μάτος έβγαλε δεξιά στον Τζόλη, ο οποίος "άδειασε" τον Τσιμίκα, αλλά ο παραλήπτης της μπάλας , Λημνιός, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ .Από εκείνο το σημείο άρχισε το ματς να θυμίζει ημιτελικό κυπέλλου, Ο  Ολυμπιακός  στο 34' μετά από πάσα του Ελαμπντελαουί στον Ελ Αραμπί, είδε το σουτ του να κοντράρει στον Ίνγκασον και να καταλήγει κόρνερ. Σουτ του Λοβέρα στο 35, ο Πασχαλάκης πέφτει στην γωνία του και απομακρύνει την μπάλα.Η πιο μεγάλη ευκαιρία όμως του Ολυμπιακού ήρθε στο 43', με τον Μασούρα , ύστερα από πάσα του Τσιμίκα, να πλασάρει πολύ άσχημα από πλεονεκτική θέση.Το ημίχρονο τελειώνει , με τον Τζόλη στο 45' από πλεονεκτική θέση, να γλυστράει και να μην μπορεί να πλασάρει σωστά

Β' Ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά στην επανάληψη έχοντας την κατοχή, και έτσι δεν άργησε η πρώτη ευκαιρία του, Στο 54' ο Γκιγιέρμε τροφοδότησε στην περιοχή τον Μασούρα, ο οποίος με το σουτ του, δεν αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη που μπλόκαρε.Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 59' με τον Ελ Αραμπί να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ομάρ, αλλά τον Πασχαλάκη να γλιτώνει τον Π.Α.Ο.Κ από τα χειρότερα.
Στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού θα απαντήσει ο Δικέφαλος, με φάουλ του Μαουρίτσιο να περνάει λίγο έξω από την εστία του Σα,
Φτάσαμε λοιπόν στο 64΄ με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ, Σέντρα του Καμαρά από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί δεν προλαβαίνει την μπάλα, αλλά ο Μασούρας με κεφαλιά ψαράκι, και παρά την προσπάθεια του Πασχαλάκη, κάνει το 1-0.
Απίστευτη ευκαιρία στο 83'. ο Βαρέλα ύστερα από  φάουλ του Στόχ, κεφάλια του Βαρέλα , διώχνει εξ επαφής ο Σα, και στην συνέχεια της φάσης ο Ελ Αραμπί δεν βρίσκει σωστα την μπάλα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
Στο 85' ο Ολυμπιακός θα κάνει το 2-0 με τον Φορτούνη να περνάει τρεις παίχτες, και να δίνει στην κατάλληλη στιγμή στον Καμαρά ο οποίος με δυνατό σουτ, νίκησε τον Πασχαλάκη γράφοντας το 2-0. Υπάρχει όμως διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων , για το εάν ο Φορτούνης που ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, πήρε το Ο.Κ του Παπαπέτρου για να ξαναμπεί στο ματς, ή μπήκε μόνος του.

Ολυμπιακός: (Μάρτινς) Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης(42' Φορτούνης), Καμαρά,Γκιγιέρμε, Λοβέρα(46' Ραντζέλοβιτς), Μασούρας(Καφού), Ελ Αραμπί

Π.Α.Ο.Κ: ( Φερέιρα) Πασχαλάκης,Βαρέλα, Ινγκασον, Μάτος(73'Στόχ) , Γιαννούλης, Εσίτι(73'Μπίσεσβαρ), Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός(62' Λάμπρου) Τζόλης(62'Ροντρίγκο), Ακπομ(62'Σφιντέφσκι)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code