ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπουδαία νίκη για Ρεάλ, στο +2 από Μπαρτσελόνα!

Σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, η Βασίλισσα νίκησε στην Βαρκελώνη την Εσπανιόλ, βυθίζοντας την στον πάτο της βαθμολογίας, αποκτώντας έτσι και το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.


Η Εσπανιόλ στάθηκε καλά δημιουργώντας προβλήματα στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Μάλιστα λίγο έλειψε να προηγηθεί σε 2 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, με Νταρντέρ στο 4' και Γου Λι στο 25'. Μετά το ημίωρο η ομάδα της Μαδρίτης κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και απείλησε αισθητά με τον Μπενζεμά, στο 36ο λεπτό.

Ακολούθησε η ευκαιρία του Αζάρ στο 44ο, και τελικά το γκολ ήρθε από απίστευτη έμπνευση του Μπενζεμά ο οποίος πάτησε την μπάλα, περνώντας την κάτω από τα πόδια του αμυντικού της Εσπανιόλ, δίνοντας έτοιμο γκολ στο Κασεμίρο.

Τίποτα αξιοσημείωτο στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ρεάλ να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα που είχε στα χέρια της, χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά.

Είναι γεγονός πως οι Μερένχες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όντας φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Λα Λίγκα.

Πλέον 2 βαθμούς πάνω από την Μπάρτσα, την οποία καλύπτει και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Θα πρέπει να είτε να ηττηθεί, είτε να φέρει 2 ισοπαλίες, αν και εφόσον η Μπαρτσελόνα δεν χάσει κανέναν βαθμό, στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει πολύ δύσκολο αγώνα με την Ατλέτικο του Τσόλο, μεσοβδόμαδα (Τρίτη 23:00 ώρα Ελλάδος). Ενώ η Ρεάλ θα πάει να παιξει με αντίπαλο την Χετάφε εντός έδρας (Πέμπτη 23:00 ώρα Ελλάδος).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code