ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επανεκκίνηση του Στίβου 27 Ιουνίου με τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα



Το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στην τελευταία του συνεδρίαση επικύρωσε το αγωνιστικό του πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε με βάση τα νέα δεδομένα. Η Ομοσπονδία θα υλοποιήσει το στόχο της διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, αλλά και των διασυλλογικών αγώνων, που ήταν το βασικό ζητούμενο, με προγραμματισμό και σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των αθλητριών και των αθλητών, όσο και των προπονητών, κριτών, εργαζομένων, ιατρικού και εργατικού προσωπικού.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ανήγγειλε μια έντονη αγωνιστική δραστηριότητα και επεσήμανε ότι θα διεξαχθούν όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και μια σειρά από τοπικούς αγώνες, όπως τα Παπαφλέσσεια, το Grand Prix στο Άργος Ορεστικό, καθώς και κάποια άλλα που θα προστεθούν.

Η αρχή θα γίνει με τους διασυλλογικούς Αγώνες Στίβου της κατηγορίας Κ16 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Ιουνίου, σε 24 ομίλους σε όλη τη χώρα, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες των κατηγοριών Κ18, Κ16 και Κ14 θα επιδιώξουν την πρόκρισή τους στους τελικούς των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Στίβου.

Πιο συγκεκριμένα για τα σωματεία της Ρόδου, το Διασυλλογικό θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου στο «Καλλιπάτειρα», ενώ για τα νησιά του Βορείου συγκροτήματος θα γίνει στις 28 Ιουνίου στην Κω. Το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων θα ολοκληρώνεται σε ένα κύκλο ενώ σε αυτή την κατηγορία μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ16 που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 – 2006 και Κ14 που έχουν γεννηθεί το 2007.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code