ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μένει Βαρκελώνη ο Μέσσι! Υπέγραψε μέχρι το 2023!

Στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο αρχηγός της Λιονέλ Μέσσι αφού επέκτεινε την συνεργασία του μέχρι το 2023!


Γυρνάμε στο μακρινό 2000, όταν ο 12χρονος Μέσσι γεννημένος στο Ροσάριο της Αργεντινής ετοίμασε βαλίτσες για Βαρκελώνη με ένα όνειρο, να αγωνιστεί με την φανέλα της Μπαρτσελόνα!
Στις ακαδημίες της Μασία διέκριναν το ταλέντο του, φροντίζοντας για το γνωστό ορμονικό πρόβλημα που είχε ως πιτσιρικάς τότε.

Το επίσημο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα, σε ηλικία 16 χρονών, έδειχνε ότι το ποδοσφαιρικό του θράσος θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Εγκωμιαστικά σχόλια είχε εισπράξει τότε από τον Ζοσέ Μουρίνιο, κόντρα στην ομάδα του οποίου έκανε την πρώτη του συμμετοχή, με τον Πορτογάλο τότε να βρίσκεται στην ομάδα της Πόρτο.

Γνωστή η υπόλοιπη ιστορία του 32χρονου πλέον Λίο, 699 τέρματα... Απίστευτες διακρίσεις και πρωταθλήματα, αλλά και προσωπικά έπαθλα.

Σήμερα, αφού έχει συμπληρώσει μια 20ετία ... Και 16 χρόνια επαγγελματίας με τους "Μπλαουγκράνα", αποφάσισε να παραμείνει και να τους οδηγήσει σε ακόμα περισσότερα τρόπαια.

Βέβαια υπάρχει και ρήτρα, για το αν ο παίκτης επιθυμήσει να αποχωρήσει... Τότε η ομάδα της Βαρκελώνης δεν θα μπορεί να τον κρατήσει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code