ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαν σήμερα το 2013 ο Αντετοκούνμπο γίνεται ντραφτ στο ΝΒΑ


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και φέτος  κυνηγάει το πρώτο του δαχτυλίδι στο ΝΒΑ.
Πριν 7 χρόνια όμως, ήταν απλά ένα ψηλόλιγνο παιδάκι με αστείρευτο ταλέντο και ατέλειωτη αγάπη για το μπάσκετ. Οι Milwaukee Bucks τον επέλεξαν στο Νο 15 του ντραφτ και έτσι η ζωή του άλλαξε για πάντα.

Με γνώμονα την συνεχή δουλειά, ο Γιάννης βελτίωνε τους αριθμούς του κάθε χρόνο συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερα βλέμματα πάνω του. Σύσσωμη η ελληνική κοινότητα της Αμερικής τον ακολουθούσε όπου και αν έπαιζε δείχνοντας την υποστήριξη της. Εξαργυρώνοντας τις εκπληκτικές του εμφανίσεις, το 2016 υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με τους Μπακς για 4 χρόνια, με συνολικές απολαβές πάνω από 100 εκ. δολλάρια. 

Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε 4 NBA All Star Games σαν βασικός. Να κερδίσει το 2017 τον τίτλο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν και το 2019 να πάρει το βραβείο του MVP. Σε ομαδικό επίπεδο στα 7 χρόνια του με τους Μπακς, έχει καταφέρει να τους οδηγήσει σε 5 συμμετοχές στα playoffs. Το μόνο που απουσιάζει από την καριέρα του είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Θα τα καταφέρει φέτος ;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code