ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπακάκης: Το 100% για να πάρουμε το Κύπελλο και να βγούμε στο Champions League

Ο Μιχάλης Μπακάκης σε δηλώσεις του μετά το 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό
δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να πάρει η Ένωση το Κύπελλο και την έξοδο στο Champions League.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
 Για το ματς: Δεν ήταν το καλύτερο θέαμα είναι φυσιολογικό. Προσπαθήσαμε, δεν έγιναν πολλές φάσεις, πιστεύω στη συνέχεια θα υπάρχει καλύτερη απόδοση .

Για τα προβλήματα στην ανάπτυξη: Ο Νέλσον μας έδωσε βοήθησε όταν μπήκε, ο προπονητής κάτι θα ήξερε περισσότερο, ήμασταν πιο επιθετικοί με τον Νέλσον, συνηθίζαμε στο ματς όσο περνούσε η ώρα, βγάλαμε συνδυασμούς.

Για το αποτέλεσμα: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, για μια πάσα δεν μπήκε γκολ, μια δική μου και Σιμάνσκι, μετά από τόσο καιρό είναι δύσκολα τα πράγματα.

Για την επιστροφή στη δράση: Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή και όλα τα παιδιά χαρούμενα. Στόχος μας εμάς είναι να πάρουμε τη δεύτερη θέση και το Κύπελλο και όλα τα παιδιά θα δώσουν το 100%.

Για την συνέχεια των πλέι οφ: Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με πάθος, όλοι κυνηγάνε κάτι όλοι οι παίκτες ανυπομονούν να παίξουν θα είμαστε καλά στη συνέχεια και θα κατακτήσουμε τη 2η θέση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code