Μπακογιάννης: «Από τα μεγαλύτερα έργα της 10ετίας ο Βοτανικός.»


Ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, λέγοντας ότι θα εξαγγείλει ανακοινώσεις με ανακοινώσεις και ακριβές πλάνο.
Αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση της παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η τελική πρόταση θα παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι. Θα περιλαμβάνονται στις ανακοινώσεις τόσο  τα κόστη όσο και το πώς θα γίνει η χρηματοδότηση του έργου. Προφανώς ένα τόσο μεγάλο έργο δε μπορεί να το τρέξει μόνος του ο Δήμος».

Στο σημείο αυτό παρενέβη η Πόπη Δομάζου, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Θέλωντας να δώσει έμφαση στο μέγεθος του πρότζεκτ, αλλά και στην σημασία, αλλά και στη σημασία που έχει οι όποιες ανακοινώσεις να έρθουν όταν το τρένο θα έχει μπει στις ράγες. Συγκεκριμένα, είπε ότι «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο έργο, από τα μεγαλύτερα της τελευταίας δεκαετίας. Δεν είναι παιδική χαρά. Εδώ και 17 χρόνια συζητάμε, εμείς θέλουμε να μιλήσουμε όταν θα είναι ολοκληρωμένα τα πάντα, με νούμερα και όλα».

Στην συνέχεια η Πόπη σε νέα τοποθέτηση της, δεν έκρυψε την αγάπη της για τον σύλλογο, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ, έστω αν υπάρξουν και καθυστερήσεις στις εξαγγελίες. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με όσα έχουν συμβεί τελευταία. Είμαστε από την ίδια πλευρά, όλοι με το τριφύλλι είμαστε. Ας καθυστερήσουμε και λίγο προκειμένου να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρότζεκτ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια