ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-Λαμία (0-0): Θα ξε«Χ»αστεί γρήγορα!

«Αλληλοεξουδετερώθηκαν» οι δύο ομάδες.



«Φτωχό» παιχνίδι στο Βόλο, ανάμεσα στο τοπικό ΝΠΣ και τη Λαμία. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο που ήταν καλύτερες όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν και πολλές φάσεις στις δύο εστίες, με τους δύο τερματοφύλακες να εξουδετερώνουν εύκολα τον όποιο κίνδυνο. Η Λαμία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League. Ο Βόλος θα χρειαστεί να περιμένει μία αγωνιστική ακόμη.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:

Με 4-2-3-1 και έχοντας να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες παρέταξε την ομάδα του ο κύριος Ξηρόφωτος. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καραγκιόζης, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη Super League. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Φεράρι, Διαμαντής, Φεράρι και Τσαούσης. Η δυάδα των κεντρικών χαφ αποτελούνταν από τους Μαξ και Τσοκάνη, έχοντας μπροστά τους να κινείται σε ελεύθερο ρόλο ο Μουνίθ. Δεξιά θέση πήρε ο Γκουαροτσένα, αριστερά ο Κυζιρίδης και ο Μάντζης ήταν ο μοναδικός προωθημένος για τους Βολιώτες.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πετράκης, στο ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας διατήρησε το 4-2-3-1 του προκατόχου του. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Θεοδωρόπουλος, μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες. Δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον και στο κέντρο οι Βύντρα και Αντέτζο διατήρησαν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα. Ο Δημούτσος επέστρεψε στο βασικό σχήμα, για πρώτη φορά στη διαδικασία των play-out, δίπλα στο Μπεχαράνο. Ο Βιγιάλμπα κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το Σάσι που επωμίστηκε το ρόλο του κεντρικού επιθετικού. Δεξιά βρέθηκε ο Σάλιακας σε ρόλο εξτρέμ και αριστερά ο Ρόμανιτς.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Συμπαγής η Λαμία στα πρώτα λεπτά, ξεκινούσε το πρέσινγκ λίγο πάνω από το χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας κοντά τις γραμμές της. Ο Βόλος με πειραματική ενδεκάδα έψαχνε τα πατήματα του, ώστε να κρατήσει μπάλα και να αναπτυχθεί. Πρώτη φάση στο 7' με το Σάλιακα να εκτελεί το φάουλ και το Ρόμανιτς να παίρνει την κεφαλιά, η οποία έφυγε άουτ. Στο 12' πρώτη φάση για το Βόλο με το Τσαούση να σουτάρει, το Μάντζη να βάζει την προβολή και τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου. Στο 13' νέο σουτ του Τσαούση η μπάλα κοντράρει στο Βύντρα και φεύγει κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Τσοκάνης την προβολή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Βόλος ανέβασε μετά το 8' ψηλά το πρέσινγκ και δυσκόλεψε την ανάπτυξη της Λαμίας. Στο 15' πολύ όμορφη μπαλιά του Τσοκάνη, ωραίο κατέβασμα από τον Κυζιρίδη αλλά με τα φάλτσα που έβαλε στη μπάλα, αυτή πέρασε παράλληλα από την εστία. Στο 23' νέο σουτ του Γκουαροτσένα η μπάλα κοντράρει στο Βύντρα και ο Αντέτζο διώχνει μακριά. Στο 24' ο Ισπανός υποδέχθηκε εκ νέου τη μπάλα εκτός περιοχής, με το Θεοδωρόπουλο όμως να μπλοκάρει εύκολα το σουτ του.

Στο 30' τεράστια ευκαιρία για το Βόλο. Ο Γκουαροτσένα με κεφαλιά έβγαλε τετ-α-τετ το Μάντζη ο οποίος με ένα ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα ξυστά πάνω από το οριζόντιο του Θεοδωρόπουλου. Πολύ νευρική η ομάδα του Πετράκη στο επιθετικό της τρίτο. Στο 35' ο Μουνίθ θέλησε να απειλήσει με απευθείας φάουλ το τερματοφύλακα της Λαμίας, ο οποίος χτύπησε στην προσπάθειά του να μπλοκάρει. Στο 37' νέα εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 45+1' ο Σάλιακας έπιασε το σουτ εκτός περιοχής ο Δημόπουλος έβαλε την κόντρα και ο Καραγκιόζης μπλόκαρε δύσκολα. Στο ίδιο λεπτό αναγκαστική αλλαγή για τη Λαμία με το Νιάσε να περνάει στη θέση του τραυματία Δημούτσου. Χωρίς περαιτέρω ευκαιρίες έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 49' απευθείας φάουλ του Σάλιακα ο Καραγκιόζης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Στο 51' ο Σκόνδρας σούταρε με το αριστερό εκτός περιοχής, χωρίς να απειλήσει τον Καραγκιόζη. Μπήκε πιο ορεξάτη η ομάδα του Πετράκη στο δεύτερο ημίχρονο και κρατούσε την κατοχή. Στο 56' σουτ του Μαξ από το ύψος της περιοχής, πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 59' ο Σάλιακας έφυγε στην αντεπίθεση πήρε την κόντρα από το Διαμαντή αλλά το σουτ του κατέληξε πάνω στον Καραγκιόζη. Ο Βόλος ισορρόπησε εύκολα την αρχική υπεροχή της Λαμίας στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 64' τεράστια ευκαιρία για τη Λαμία με την ομάδα του Πετράκη να αναπτύσσεται ωραία από τα αριστερά το Σάλιακα να βρίσκει το Βιγιάλμπα και αυτός στο σουτ που έκανε είδε το Τσαούση να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή με το σώμα.

Στο 67' ο Θεοδωρόπουλος πέφτει στα πόδια του Ζοάο μετά το φάουλ του Μουνίθ και διώχνει σε κόρνερ. Στο 71' ωραία συνεργασία Μουνίθ και Ζοάο, ο τελευταίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε πάνω στα σώματα. Πολύ αργός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έδειχναν κουρασμένες. Στο 86' πολύ μακρινό σουτ του Αραβίδη που θέλησε να αιφνιδιάσει τον Καραγιόζη αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Χωρίς άλλες ευκαιρίες έληξε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και ίσως να μένουν και οι δύο ευχαριστημένες.


ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΝΠΣ Βόλος (4-2-3-1): Καραγκιόζης, Φεράρι, Δημόπουλος (Μπαλογιάννης 46'), Διαμαντής, Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Μουνίθ (Γέντρισεκ 80'), Γκουαροτσένα, Κυζιρίδης (Ζοάο 53'), Μάντζης (Μπάλλας 90+1').

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος (Νιάσε 46'), Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (Αραβίδης 70'), Ρόμανιτς, Σάλιακας (Καραμάνος 84') , Σάσι (Μπουλούλης 84').

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code