ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας (Video)


Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Όσοι βρέθηκαν εκείνο το απόγευμα στο Κάροου Ρόουντ, στον αγώνα Νόριτς - Ρόδεραμ, ζήσανε μια στιγμή που βλέπουμε σπάνια στα γήπεδα!

Ο πορτιέρο της φιλοξενούμενης ομάδας, Άνταμ Κόλιν, έκανε μια καταπληκτική τριπλή απόκρουση, η οποία είναι από τις κορυφαίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου!Πρώτα εξουδετέρωσε κεφαλιά του Λιούις Γκράμπαν και μετά δύο δυνατά σουτ του Κάμερον Τζερόμ.


Κάμερον είπαμε;;

Ναι, θα μπορούσε το σενάριο αυτής της «ποδοσφαιρικής» ταινίας μικρού μήκους (δευτερολέπτων συγκεκριμένα), να το έχει γράψει ο πασίγνωστος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Τζέιμς Κάμερον.
Μιας και μετά την τριπλή απόκρουση του τερματοφύλακα της, η Ρόδεραμ βγήκε αστραπιαία στην κόντρα και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πολ Γκριν.

Έχετε δει ποτέ τέτοια πλοκή ταινίας;;;

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιώργο Ιωαννίδη είσαι πολυδιάστατος στην γραφή των άρθρων σου τα περιέχουν όλα κ αθλητική ενημέρωση κ μουσική και σινεμά πάντα κρατάς το ενδιαφέρον στον αναγνώστη. Εξαιρετικός όπως πάντα.
Ο χρήστης DINSOTOL είπε…
Ο κορυφαίος με διαφορά δημοσιογραφος της σελίδας! Αλήθεια γιατί ασχολείσαι μόνο με Αγγλικό πρωταθλημα μικρότερων κατηγοριών? Θα μπορουσες να γινεις ο νουμερο ένα δημοσιογραφος της Ελλαδος! Η δική σου οπτικη λείπει στην Ελλάδα. θα μπορουσες να βοηθήσεις τα μεγιστα να αλλαξουν πολλά αρνητικα πράγματα που γινονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύγε κ. Ιωαννιδη!

 




Ad Code