ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η «σαλατιέρα» και οι κατακτήσεις της (Video)


Αυτό είναι το τελευταίο γιγαντιαίο πιάτο, που δόθηκε σε πρωταθλητή Ολλανδίας και αυτός ήταν ο Άγιαξ την περσινή χρονιά.Με απόφαση της ομοσπονδίας (όπως είναι γνωστό), στο φετινό πρωτάθλημα μπήκε παύλα (Covid-19) και έτσι δεν θα έχουμε νικητή.

Μία φορά ακόμα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στην ιστορία της Ερεντιβίζιε, την περίοδο 1944-45 και ο λόγος ήταν ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος.


Ευκαιρία λοιπόν, αφού η φετινή Ολλανδική «σαλατιέρα» δεν θα έχει κάτοχο, να γεμίσει με ντομάτα, αγγούρι, φέτα, ελιές, κρεμμύδι, λάδι, ρίγανη και αλάτι.
Όσοι αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε ταβερνάκι, ορίστε και η χωριάτική σας!
Καλή σας «ποδοσφαιρική» όρεξη!

Για τη χώνεψή σας, σας έχουμε ένα βίντεο με πολύ ενδιαφέρον, το οποίο μας δείχνει ποιες ομάδες κατέκτησαν τη «σαλατιέρα» της Ολλανδίας, στο πέρασμα των χρόνων.Από το 1ο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Κονκόρντια (Ρότερνταμ) την περίοδο 1888-89, μέχρι το τελευταίο του Άγιαξ το 2019.

Η ομάδα από το Άμστερνταμ, μαζί με την Αϊντχόφεν και τη Φέγενορντ, βρίσκονται στο βάθρο έχοντας τις περισσότερες κατακτήσεις στην Ερεντιβίζιε.Την ονομασία αυτή, το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, την απέκτησε το 1956.Μέχρι τότε λεγόταν Χούφτκλασε.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ιωαννιδη θα μας κανεις μια χαρη ? να μας ενημερωνεις για τις ομαδες που εξακολουθουν να εχουν δραση ...καλες οι πληροφοριες για την Ολλανδια αλλα αυτον τον καιρο.....

 




Ad Code