ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αποχαιρετισμός και καλωσόρισμα (Video)



Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, ο Χακίμ Ζιγέχ, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ και θα φοράει την φανέλα της Τσέλσι.Ο Μαροκινός εξτρέμ όμως, δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει εντός γηπέδου (όπως θα ήθελε) τους φίλους του Αίαντα.

Ωστόσο, ο σύλλογος βρήκε άλλο τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στον Χακίμ να αποχαιρετήσει τον κόσμο, μέσα από μια όμορφη συνέντευξη σε θέατρο του Άμστερνταμ.Λίγες ώρες αργότερα από αυτήν, ο Ζιγέχ με ένα post του στα social media ευχαρίστησε τους πάντες, γι' αυτό το απίστευτο ταξίδι τεσσάρων χρόνων με την ομάδα του Άγιαξ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!Κυρίως όμως στους φίλους του Άγιαξ, που ήταν πάντα στο πλευρό μου.Όλες οι στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια, θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην καρδιά μου».


Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο Τάμι Άμπραχαμ, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα και ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, με το που αντιλήφθηκαν την ανάρτηση του νέου συμπαίκτη τους, έσπευσαν να τον καλωσορίσουν με emoji, αποθεώνοντάς τον συγχρόνως!

Βλέπετε;; Αυτός είναι αριθμός... 1000 likes και πάνω!Εμάς όταν μας πατάνε like, περίπου 50 άτομα τη μέρα, κατευθείαν χαιρόμαστε.Σαφώς και αστειεύομαι... όλα αυτά είναι ανούσια και χάσιμο χρόνου.

Κλείνοντας, θέλω κι εγώ να καλωσορίσω με τη σειρά μου, τον 27χρονο διεθνή άσο στους «μπλε».Του ετοίμασα λοιπόν, τις καλύτερες γκολάρες που έχει πετύχει στην 8ετή επαγγελματική καριέρα του (Χέρενφεϊν, Τβέντε και Άγιαξ) στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ακόμα μια φορά μας έχεις βάλει τα γυαλιά.Μπορεί ο παίχτης στην ανάρτηση του να πήρε χίλια likes..Η δουλειά σου αξίζει πολλά περισσότερα Γιώργο Ιωαννίδη!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
PERFECT !!!

 




Ad Code