ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα αστέρι γεννιέται (Video)


Έκκληση να βρεθεί soundtrack για τη διαφαινόμενη μεγάλη καριέρα του 19χρονου αστεριού, Σερτζίνο Ντεστ!!
Αν είναι εφικτό, θα ήθελα να είναι παρόμοιο με αυτό της ταινίας «A Star Is Born» με πρωταγωνιστές τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga.

Αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γεννιέται και ανήκει στον Άγιαξ.Βέβαια δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα, ο Σερτζίνο Ντεστ θα παίζει στον Ολλανδικό σύλλογο... κι αυτό γιατί μεγάλες ομάδες δίνουν μάχη για το ποιά θα τον αποκτήσει.Πιο κοντά φαίνεται να είναι η Μπαρτσελόνα, τον παρακολουθούν όμως στενά η Μπάγερν και η Τότεναμ.


Ο νεαρός ακραίος μπακ, επέλεξε από το 2016 να αγωνίζεται με την Εθνική νέων της Αμερικής και από το 2019 βρίσκεται στην Εθνική ανδρών.Γεννήθηκε στη χώρα της τουλίπας, από Ολλανδέζα μητέρα και πατέρα που κατάγεται από Αμερική και Σουρινάμ.

Επειδή πολλοί θέλετε να μάθετε γι' αυτόν, θα σας πούμε πως είναι γρήγορος, εκρηκτικός... με λίγα λόγια ένα μοντέρνο μπακ που έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει να ντριπλάρει και να παίζει όλη την δεξιά πλευρά αλλά και την αριστερή με την ίδια άνεση.

Ας δούμε όμως τον Ντεστ σε ένα σύντομο βιντεάκι... δεν είναι προτιμότερο;

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σημερα πιασαμε Ολλανδια ? πολυ θα θελαμε να ασχοληθεις και με Ελληνικες ομαδες Ιωαννιδη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεί ο Σερτζινο Ντεστ να κάνει θαύματα με το ταλέντο του στον Άγιαξ..Εσυ Γιώργο Ιωαννίδη συνεχίζεις να μας εκπλησσεις με την ωραία σού δουλειά. Ο τίτλος της ταινίας που αναφέρεσαι νομίζω πολύ προφητικός Ένα αστέρι γεννιέτα και αυτό είσαι εσύ στην αθλητική δημοσιογραφία κ όχι μόνο!Εξαιρετικός!!✍️⚽🎤
Ο χρήστης DINSOTOL είπε…
Είσαι φοβερός!!! Είσαι πολύ μεγάλος δημοσιογράφος γνώστης του αντικείμενου και νομίζω το αφεντικό σου θα τρίβει τα χέρια του από τη χαρά του να σε έχει ακόμα εκεί..! Ευγε !!!

 




Ad Code