Το ''διαμάντι'' από την Αργεντινή (vid)Λαουτάρο Μαρτζίνεζ ή αλλιώς ο παίκτης αποκάλυψη ο οποίος κατάφερε  να γίνει βασικός πυλώνας για την επίθεση της Ίντερ.


Ο νεαρός επιθετικός μαζί με τον Λουκάκου για πολλούς αποτελούν το δίδυμο της φετινής σεζόν μιας και παρέα έχουν καταφέρει να ''ζαλίσουν'' τους αντιπάλους τους.

Ο Αργεντινός είναι μόλις 23 χρονών και έχει μαγέψει με το ταλέντο αρκετές ομάδες οι οποίες θέλουν να τον αποκτήσουν. Σε λιγότερα από 25 παιχνίδια έχει βάλει 11 γκολ και 3 ασίστ και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα που μόνο εύκολο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.Ομάδες τον έχουν προσελκύσει με ανάμεσα τους να βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα που θέλει οπωσδήποτε να τον φέρει στην Ισπανία.

Δημοσιεύματα θέλουν τον Αργεντινό να είναι με το ένα πόδι στην Βαρκελώνη και με αυτό τον τρόπο να σπάει το δίδυμο που είχε χτίσει με τον Λουκάκου.

Όμως αν ο νεαρός έχει καταφέρει να κερδίσει από τώρα την Μπαρτσελόνα πόσα ακόμα μπορεί να εξελιχθεί, και πόσο θα ταιριάζει στο τρόπο παιχνιδιού με τους υπόλοιπους σταρ της ομάδας της Βαρκελώνης; Όλα τα παραπάνω θα απαντηθούν αν εν τέλει πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Για τώρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να θαυμάσουμε τον νεαρό Αργεντινό στο βίντεο που ακολουθεί:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια