ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το Survivor επιστρέφει;;;


Υπήρχαν φήμες πως το πολύ γνωστό παιχνίδι επιβίωσης μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή, στην Ελληνική τηλεόραση.Μπορεί όμως να το δούμε και σε μία άλλη μορφή, στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας.Αυτό είναι πιθανό να συμβεί μέσω του Ατζούν Ιλιτζαλί.


Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός (του Survivor) και επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τη Φορτούνα Σιτάρντ.Πρόσφατα, σε μία live συνέντευξή του στο Instagram, θέλησε να μιλήσει γι' αυτό:

«Δεν θέλω να αγοράσω μια Τσέλσι, όπως ο Αμπράμοβιτς.Θέλω όμως να αγοράσω μια καλή ομάδα και να αποκτήσω καλούς παίκτες.Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως μπορώ να δημιουργήσω ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ».


Για όσους δεν γνωρίζουν την Ολλανδική ομάδα, ίσως τους βοηθήσει ο Λάζαρος Λάμπρου σε αυτό.Ο 22χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ, την περίοδο 2018-19 έκανε (ως δανεικός) μια καταπληκτική σεζόν στην Ερεντιβίζιε με τα χρώματα της Φορτούνα, μιας και αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα.

Επίσης, δύο ακόμα νεαροί Έλληνες αγωνίζονται φέτος στη Σιτάρντ.Ο Λάζαρος Ρότας και ο Δημήτρης Ιωαννίδης.Αρκετές λοιπόν, οι «Ελληνικές» πληροφορίες για τον σύλλογο που αγωνίζεται στην Ερεντιβίζιε από το 2018.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν ο Mr. Survivor (Ατζούν), θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Ισιτάν Γκιούν, στην προεδρική καρέκλα της Φορτούνα Σιτάρντ...



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα και σε μια απλή είδηση καταφέρνεις με τον τρόπο σου να δίνεις πάντα το μέγιστο να να βγαίνει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, κάνεις εξαιρετική δουλειά . Είσαι survivor στο είδος σου Γιώργο Ιωαννίδη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω απολυτα με το σχολιο 1 του ανωνυμου ! κανεις εξαιρετικη δουλεια !

 




Ad Code